Naslovnica » Vijesti » 3D » Recenzija [3D-ready LCD]: Sony Bravia KDL-40HX800 (40in/102cm)

Recenzija [3D-ready LCD]: Sony Bravia KDL-40HX800 (40in/102cm)


VIDEO DEMONSTRACIJA

U kratkoj video sekvenci u nastavku možete vidjeti potrebno vrijeme paljenja iz standby moda, otvaranje izbornika, brzinu mijenjanja programa, Wipeout HD PS3 igru i HD reprodukciju:

[vimeo id=”17629833″ w=”600″ h=”337″]

Galerija slika će uskoro biti dostupna na Google Picasa servisu.


O Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

8 komentara

 1. darco, hvala na još jednoj recenziji

 2. Odlicna recenzija, good job mate! Bilo bi zanimljivo uporediti HX800 sa 200Hz interpolacijom sa HX900 sa 400Hz interpolacijom zbog komparacije crosstalka u 3D-u.

 3. lep pozdrav
  mene zanima dali ste vidjeli sony nx710 model i kakvi se vam vidi 3d,i jos imam jedan veliki problem:nikako da sredim gt5 3d sliku pa bi vas molio za nasvjet u gt5 meniju koji sadrzi dubinu i crosstalk za 3d,vase opcije
  puno hvala na odgovoru
  lep pozdrav iz Slovenije

 4. Napomen:Ovo nije točno “TV bez obzira koji način prikaza odabrali, pri promjeni kanala vraaa na Smart predložak i razvlači sliku od ruba do ruba.” u potavkama se da podesiti ovo, mislim da treba 4:3 postaviti na off, ili tako nekako, ne sječam se točno ali radi 100%, ne vrati sliku ponovo u smart.
  Tako?er tv fluktira u svijelim scenama, te ispravne boje je namjesiti mission imposibile na ovom tv-u.

  • Postovani, hvala na savjetu za dobivanje 4:3 slike – tvornicki problem s vracanjem u smart predlozak postoji i to sam naveo u tekstu. Sto se boja tice, tv nema problema s fluktuacijama obzirom da je vec tvornicki gama ravna, iako malo vuce na svjetliji prikaz, a boje su precizne dobre u cinema predlosku. Mozete navesti na osnovu kojih ste mjerenja dosli do zakljucka da boje nisu stabilne i mislite li pritom na 2d ili3d?

   • Mislio sam na 2d sd tv, 3d nisam testirao, problem sa bojom je kod sd programa preko digitalije ( hd nema nikakvih problema), kod svijetlijih scena slika jako gubi na kontrastu, sa uključenim dimingom na low, bez dimiga pozadinsko svjetlo iritantno probija i homogenost je loša, tako da je low kompromisno rješenje, a kod standard nema detalja u sjeni. Ili sam ja imao loš primjerak ;(

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Označena polja su nužna *

*