Obavijesti/ostaloVijesti

Kratke recenzije HD Televizije u Technomax trgovinama

Od prošlog tjedna suradnja tvrtke Renoprom d.o.o. i HD Televizije, na radost kupaca i posjetitelja Renoprom-ovog lanca trgovina tehničkom robom Technomax, nastavila se predstavljanjem kratkih recenzija HD Televizije uz izložbene televizore. Ovim činom naše kratke recenzije koje sadrže pluseve i minuse, kratak zaključak, eventualnu preporuku i web link na cijelu recenziju dostupne su kupcima koji nemaju mogućnost pristupa internetu kao i 0nima koji još ne znaju za naše stranice.

Tvrtka Ronis d.o.o. iz Čakovca prva je podržala rad HD Televizije objavljivanjem linkova na naše recenzije na svojim web stranicama, www.ronis.hr. Nakon njih, na isti način naš rad je podržan i u Bosni i Hercegovini, od strane generalnog zastupnika Panasonica tvrtke VT Commerce d.o.o. iz Ljubuškog na web stranicama www.vtc.ba.

Tvrtka Renoprom d.o.o. na ovaj način je podržala neovisan rad i objektivnost HD Televizije, te je svojim kupcima olakšala izbor pri kupnji TV-a. HD Televizija ovim putem je prezentirana u najvećem hrvatskom lancu trgovina konzumnom tehničkom robom.

Nadamo se da će i ostali uvoznici, distributeri i prodavači audio-video opreme uvidjeti naš rad koji uistinu pomaže kupcima i olakšava snalaženje u za većinu iznimno kompliciranom HD svijetu.

(Napomena: fotografije su iz Technomax centra Split)

Adsense

Povezani tekstovi

10 komentara

  1. Svaka čast Renopromu. Kada bi barem ovakvih primjera bilo više, i u nekim drugim segmentima.

  2. Stvarno super izgleda. Jedino mi nije drago što je to u Technomax. Taj duaan izbjegavam radi nekulturnih prodavaaa !

  3. Neae se čovik usriait kada u?e u Technomaxa. Takva hrpa nekulturnih(šalju vas u rodno misto bez pardona) i nezaninteresiranih(evo danas jedan crni momak samo surfa netom) prodavača nema nigdje, a protežiranje Philipsa je iritirajuae. čal su ovdi u Split morali dovodit pojačanja iz metropole da bi ima ko reklamirat Philipsa. Ko zna, možda imaju kakvu proviziju za Philips ili je sve zato je Technomax uvozi Philipsa?

  4. Prosla su vremena kad su trgovci znali o cemu govore. Danas ko tupine stoje ispred robe bez da uopce imaju volje znati neke osnovne informacije.

    1. s time nas sve vrije?aš al nek ti bude nisu ni kupci šta su bili svi su odjednom (internet) prepametni

  5. @ Kerum :)

    da si kojim slučajem ta osoba za koju se izdaješ, znao bi da je Technomax u Splitu odnedavno gotovo kompletno promjenio prodavače na AV odjelu. Dakle, tih “nekulturnih” više nema. A po mom osobnom iskustvu novi tim je educiraniji od svih ostalih u drugim sličnim trgovinama u ST, od kojih veaina primjerice smatra da se plazma mora punit plinom svake 2 godine.

    Technomax inače uvozi Philips, LG, Samsung i Panasonic. Dakle, to o protežiranju Philipsa više nebi trebalo vrijedit. Ukoliko pak doživiš nešto takvo, slobodno nas izvjesti pa aemo mi kontaktirat nadležne u Technomaxu.

    @ Mario

    Nažalost si u pravu. Osim par ljudi u tri trgovine (osobno iskustvo), u Splitu ostali jako malo znaju o onome šta prodaju. Upravo zbog toga je dobro da u što više trgovina budu dostupne naše recenzije.

    1. Zašto onda pojačanje iz Zagreba protežira Philips, a kažeš da se ne protežira?

      Oni koji su otišli iz trgovine su otišli iz dva razloga, veaie plaae i boljih uvjeta rade i otišli su u firme di ne triba gurat nikoga.

      1. Znam na koga misliš. :) Momak osobno voli Philips pa ga i preporučuje. Logično je i sasvim normalno da ti svatko preporučuje ono što želi. Koliko su te preporuke utemeljene, vidite po recenzijama, primjerice.

        činjenica jest da Philips trenutno ima najbolji LCD na tržištu (9705). No, situacija se možda promjeni iduae godine, čekamo nove modele.

        E da, druga tvrtka o kojoj pričaš je uvoznik Sonya te su ti proizvodi itekako istaknuti i gurani u njihovim trgovinama. Ponovno, svi znamo što je trgovina, svatko gura robu na koju ima najviše marže.Naivno je vjerovati da ae to u potpunosti nestati. Stoga je i pohvalan potez Renoproma da istakne naše recenzije, koje ae realno reai prednosti i mane svih TV-a, pa tako i onih koji oni uvoze.

  6. Osoblje u technomaxu u Zadru mi je ok. Barem na av odjelu, dok za zg to nebi mogao reai (na osnovu kratkog obilaska).
    Tako da je teško govoriti o technomaxu kao da postoji samo jedna trgovina u hr.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!