Home » Vijesti » Reportaže » Audio Video Show 2010: Najbolje od hostesa

Audio Video Show 2010: Najbolje od hostesa


Uz pregršt najmodernijih 3D televizora, Blu-ray čitača, zvučnika cijene kakvog Porsche-a i media centara s podrškom za formate čije skraćenice mogu tvoriti vlastiti programski jezik, uz svu silu nove tehnologije tu su nam svima drage hostese koje štandove čine još privlačnijima, bez obzira koji tip uređaja promovirale. Hostese AV Showa 2010 ne samo da su prelijepe, već su nas mnoge očarale i više nego dostatnim brojem podataka i zanimljivosti od brandova koje zastupaju. Jedno je sigurno: 3D s naočalama ili bez njih nikada nije izgledao ovako dobro! Galerija u nastavku.

Philips Hrvatska

Toshiba (Helikop)

LG Hrvatska

Sharp (Europatrade)

Panasonic (Se-Mark)

Copyright 2010 HD Televizija. Sva prava pridržana.


About Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

3 komentara

  1. Curica s Philips štanda bez konkurencije u ljubaznosti , znanju,želji,volji… i što da još dodam. Mala je prva liga ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

TCL 55EP680 na testu – Dolby Vision i HDR10+ podrška zaokružena Android TV 9 platformom

Na test smo dobili TCL-ov novi model televizora koji se pojavio na našem tržištu. Radi ...

Panasonic-2019-UHD-BD-players

Panasonic predstavio novi UHD Blu-ray reproduktor s Dolby Vision i HDR10+ podrškom

Na CES-u u Las Vegasu Panasonic je predstavio tri nova UHD Blu-ray reproduktora, modele DP-UB150/154, DP-UB159 i DP-UB450. Novi ...