Home » Vijesti » Najava: Zagreb Audio Video Show 2010

Najava: Zagreb Audio Video Show 2010

Od 05. – 07. studenoga 2010. u ambijentu hotela Sheraton Zagreb održati će se 16. po redu Zagreb Audio Video Show. Radi se o vodećem sajmu u regiji gdje se vrhunski proizvođači i distributeri potrošačke elektronike predstavljaju poklonicima dobrog zvuka i slike te konzumentima najnovijih dostignuća elektronske industrije. U prethodnih petnaest uspješnih izdanja Zagreb AV Show postavio je visoke standarde usporedive s vrhunskim sličnim događajima u zapadnom svijetu, kako u organizacijskom, tako i u smislu aktualnosti predstavljenih proizvoda.
Odličnom posjetom i kvalitetom prikazanog, Zagreb AV Show je kroz godine pojačavao dobru reputaciju i podebljavao točku koja označava Zagreb na europskoj karti relevantnih AV sajmova. U skladu s tim svake godine lista imena vodećih proizvođača potrošačke elektronike prisutnih na sajmu sve je duža.

Pod medijskim pokroviteljstvom i logistikom magazina hifimedia očekujemo da se obore rekordi prethodnih godina i da šesnaesti Zagreb AV Show bude događaj koji će opravdati svoj jubilarni status.

Po 16. put po redu u ugodnom ambijentu Sheraton Zagreb hotela najavljujemo još kvalitetniji Audio Video Show s posljednjim dostignućima kućne elektronike.

Vodeći proizvođači potrošačke elektronike predstavit će nove Full 3D HD modele LCD i plazma TV-e, multimediju s podrškom za iPod proizvode, integraciju AV sustava u “pametne” kuće i najnovije foto i digitalne kamere u velikoj dvorani hotela. U dvoranama i sobama prvog i drugog kata hotela očekaju vas demonstracije mogućnosti kućnih kina i visokovjerni zvuk high-end stereo sustava. Sveukupni izložbeni prostor audio video sajma zauzima 1.400 m2.

Ne propustite najveći AV sajam u ovom dijelu Europe.

  • Audio Video Show 2008 reportaža (dio 1 i dio 2)
  • Audio Video Show 2009 reportaža (link)

About Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

6 komentara

  1. a pošto so ulaznice?

  2. thnx! Da bile so po 20kn :) Sam otišao malo pogledat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

zagreb-av-show

Najava: Zagreb AV Show 2017

Zadnji vikend ovog mjeseca u Zagrebu će 23. po redu Zagreb AV Show. U hotelu ...

Panasonic_CZ950_front_large

Panasonic prestaje proizvoditi LCD panele

Panasonic Corp. je objavio kako od kraja rujna ove godine prestaje s proizvodnjom panela za ...