Obavijesti/ostalo

Statistike: danas napisan 6000. komentar na stranici

Okrugle vrijednosti nisu česta pojava u statistikama, a još rjeđe ih uočimo dok na dnevnoj bazi administriramo stranicu i pišemo nove tekstove. Srećom, danas je oko zastalo dovoljno dugo na prozorčiću sa statistikama što nam je vrlo drago jer smo upravo prije nekoliko minuta primili jubilarni 6000. komentar na ukupno 890 objava na stranici! Želimo iskoristiti ovu priliku i zahvaliti se svima koji su svojim komentarima obogatili sadržaje koje svakodnevno prati više tisuća posjetitelja iz regije pa i šire.

Podsjećamo još jednom da je komentiranje omogućeno bez potrebe za registracijom, tako da možete u bilo kojem trenutku komentirati bilo koju vijest, recenziju ili tutorijal, poslati upit ili primjedbu. Zajednica je velika i vjerujemo da ukoliko uredništvo ne odgovori, netko od posjetitelja zasigurno bude! Još jednom svima hvala na povjerenju koje svakodnevno potvrđujete!

Uredništvo HD Televizije

Adsense

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!