Audio-video uređajiVijesti

IFA 2010: Toshiba predstavila nove Camileo full HD kamere

Neuss, Njemačka, 6. rujna 2010. – Toshiba Europe GmbH danas predstavlja dvije nove digitalne H.264 videokamere: obje kamere CAMILEO P20 i CAMILEO S30 s full HD rezolucijom dizajnirane su za jednostavno korištenje: opremljene su velikim (7,6cm/3”) zaslonom osjetljivim na dodir i jednostavnim grafičkim korisničkim sučeljem. Dok CAMILEO P20 nudi sliku rezolucije od 5 megapiksela, CAMILEO S30 je opremljen sa CMOS senzorom 8 megapiksela. Dvije nove videokamere biti će dostupne u trećem tromjesečju 2010. godine diljem Europe, Bliskog Istoka i Afrike.

CAMILEO P20: dizajnirana za snimanje nezaboravne zabave

Šetnja gradom, zabava s prijateljima ili dan proveden na moru: svatko želi sačuvati te nezaboravne trenutke – brzo i jednostavno. Dizajnirana za jednostavno korištenje, za mlade i modno osviještene ljude, suvremena tamno plava CAMILEO P20 nudi visoku kvalitetu te jamči pouzdanost po pristupačnoj cijeni. Sa masom od samo 151 grama, videokamera sa rotirajućim zaslonom može se pomoću trake nositi oko ruke i tako omogućiti snimanje spontanih i nezaboravnih trenutaka.

CAMILEO S30: pametni pratitelj, uvijek spreman na avanturu

Sa samo 19 mm debljine, Toshiba CAMILEO S30 je idealan pratitelj, na putovanjima i sportskim aktivnostima, za aktivne i avanturističke mlade ljude, idealan za snimanje dragocjenih obiteljskih uspomena. CAMILEO S30 će biti dostupan u nekoliko boja – tamno plavoj, tamno crvenoj, boja maline i srebrnoj. Uz jednostavno korištenje, CAMILEO S30 nudi izbor od osam dodatnih scena dizajniranih za postizanje savršenih rezultata čak i u neprimjerenim svjetlosnim uvjetima, a to uključuje “skin”, “night”, ili “back light”.

Visoka kvaliteta fotografija i videa

CAMILEO P20 i CAMILEO S30, potpuno su opremljene visoko kvalitetne videokamere, ujedno i digitalni fotoaparati. Digitalno zumiranje od 10x omogućava snimanje videa i slikanje fotografija na većim udaljenostima. Za savršeno snimanje bez podrhtavanja, videokamere imaju ugrađene video stabilizatore. Ugrađeni softver može interpolirati fotografiju čak i do 16 megapixela.

Uhvati trenutak …i jednostavno ga podijeli s prijateljima

Za jednostavnije dijeljenje video materijala i fotografija, CAMILEO P20 i CAMILEO S30 nudi široki spektar alata za povezivanje: preko HDMI, miniUSB.2.0 ili složenog video signala mogu se brzo i jednostavno povezati sa TV i ostalim digitalnim uređajima. Također, imaju utore za SD/SDHC/SCXC kartice s kapacitetom do 64GB. Zahvaljujući jednostavnom korištenju upload funkcije, korisnici mogu vrlo jednostavno uploadati svoje video materijale na video web stranice kao što je YouTube™ te dijeliti fotografije sa svojim prijateljima na web stranicama kao što je Picasa™ Web Albumi.

Izvor: Toshiba PR

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!