Savjeti za kupnjuVodiči

5 najboljih inovacija i tehnologija za 3D HDTV modele u 2010-toj godini

Samsung 3D (MJC elektronika)


Samsung sa druge strane je ugradio na svoje 3D plazme MJC (motion judder canceler) dejudder algoritam koji radi na 4:4 pulldown-u na 96Hz prilikom prikaza 24p materijala. Algoritam je sličan onom koji se ugrađuje u Samsung 100Hz, 200Hz LCD-ove a na 3D plasmama predstavlja način izbjegavanja amaterskog načina prikaza koji se javlja uslijed interpolacije. Samsung koristi poboljšane i optimizirane 3D E-type panele koji su potpomognuti izvrsnom elektronikom. Ovdje je jako značajno napomenuti da MJC kod 3D modela skoro eliminira pojavu crosstalka, što je s obzirom na panel za svaku pohvalu. Integracija 3D NeoPDP panela sa Kuro tehnologijama je ipak svojevrsna revolucija koja je zbog sjedinjavanja trenutno najboljih dostupnih tehnologija ispred konkurencije ali Samsung kompenzira nedostatak NeoPDP panela sa zasigurno najboljom elektronikom u vidu procesora koji su u stanju razdvojiti judder i blur komponentu te koji imaju ponajbolje algoritme za detektiranje pravilnih kadensa bez obzira da li se radilo o SD i HD signalima. Ovdje trebamo napomenuti da je Samsung u prvim valu izbacio 3D modele koji imaju 2D-u-3D konverziju u realnom vremenu te da svi 3D modeli imaju i on-the fly već pomenutu konverziju.

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4 5 6Sljedeća stranica

Povezani tekstovi

11 komentara

  1. Odličan članak, jako dobro si se potrudi to napisati Nani!

    Evo vidim da je gt20 vea došao u ronis po stvarno veliko bezobraznoj cijeni od 13000 kn, to je znači 700 eura skuplje nego g20, a trebao bi doai oko 10000 kn, za 3000 kn više napravim lijep izlet do italije i još budem par dana u hotelu ili si kupim samsunga od 50 inča!

  2. Pa znaš ti Nani da je u nas G20 trebao biti 1000 eura pa se prodaje za 1300 pa slično sada i sa GT20. Vide ljudi da se Panasonic masovno traži i da ne mogu ponudom zadovoljit potražnju pa onda to iskorištavaju.

  3. U europu stižu 3 nove 3D plazme, u biti jedna nova i jednsa stara u dvije nove veličine.
    TX-P42GT20
    TX-P42VT20
    TX-P42VT20
    Loše je što GT20 neae bit ponu?en u srebrenoj varijanti, a kod Vt20 je od početka loše što nije iste boje kao V20.

  4. sve u svemu 3d je najeftinije gledati u kunu,za pare koje mogu uložiti u 3d opremu koja ae biti zastarijela za godinu dana kupim sebi h-fi koji neae zastarijeti sljedeaih 20 godina

  5. Vidi,vidi nakon moga komentara, gamad iz ronisa je povisila cijene samsunga pn50c7000 sa 12400 kn na 15000 kn, zamisli ti bezobrazluga! I sad neka netko kupuje od njih…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!