Nagradne igreObavijesti/ostalo

Nagradna igra: uz HD Televiziju i Twitter do DVB-T prijamnika

Poštovani posjetitelji! U suradnji s tvrtkom Sat Shop iz Zagreba organiziramo nagradnu igru u kojoj možete osvojiti DVB-T prijamnik Golden Media T-Box 815 PVR. Radi se o modelu koji smo imali na testu i koji je pokazao solidne performanse uz kvalitetnu funkciju snimanja programa. Pravila za sudjelovanje su vrlo jednostavna: dovoljno je pratiti HD Televiziju na Twitter servisu. Nagradna igra završava u utorak 31. kolovoza 2010., a dobitnik će biti izvučen putem neovisnog generatora slučajnih brojeva na web stranici random. org. Detaljne upute i više informacija o nagradnoj igri u nastavku.

Nagrada:

Uvjeti:

  1. praćenje HD Televizije na Twitter servisu (Follow), odnosno barem jedan pos u kojem se spominje ključna riječ “#hdtelevizija” (bez navodnika, ljestve i tekst moraju biti zajedno napisani) za korisnike koji nas već prate
  2. dovoljna je jedna prijava,svi prijavljeni imaju jednaku šansu osvojiti nagradu
  3. dobitnik mora imati prebivalište na prostoru Republike Hrvatske

Trajanje nagradne igre:

  • četvrtak 5. kolovoza do utorka 31. kolovoza 2010. godine (igra završava u 20 sati i do 21 sat isti dan će biti poznat dobitnik)

Izvlačenje dobitnika:

  • putem random.org generatora slučajnih brojeva

Važno:

  1. Nagrada se ne mogu zamijeniti za novac.
  2. Nagrada će se isporučiti u originalnoj ambalaži.
  3. Nagrada se šalju poštom, dok je za područje Zagreba moguća primopredaja. Više detalja oko primopredaje će dobiti dobitnici u privatnoj poruci na Twitter-u.

Upute:

Za one koji još nisu korisnici Twitter servisa, potrebno je prvo napraviti registraciju – LINK.

Nakon što odradite kratku registraciju i prijavite se u servis, otvorite HD Televizija Twitter stranicu klikom na LINK i pritisnite na tipku Follow. Na slici dolje možete vidjeti gdje se tipka nalazi:

Korisnici koji već prate HD Televiziju mogu ući u nagradni bubanj tako da napišu jedan post u kojem se spominje ključna riječ “#hdtelevizija” i automatski će biti prijavljeni. Primjer:

Svim natjecateljima želimo mnogo sreće i uspjeha,

HD Televizija uredništvo

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!