3DVijesti

Svjetsko nogometno prvenstvo u 3D-u napokon i u Hrvatskoj [PR]

[youtube id=”pRpeEdMmmQ0″ w=”500″ h=”281″]

Odlična vijest za sve ljubitelje nogometa! Movieplex i TotalTv donose Vam sasvim novu dimenziju uživanja u nogometu: Svjetsko nogometno prvenstvo u 3D-u! Po prvi puta u povijesti Svjetskog nogometnog prvenstva, utakmice će biti moguće pratiti u 3 dimenzije. Gledatelji će svu dramu, akciju i emocije koje nogomet nudi moći doživjeti na velikom platnu i na način koji je donedavno bio neostvariv! Samo u Movieplexu uživajte u najboljem što nogomet može ponuditi , majstorijama Messija, Kake, Drogbe i Ronalda, i uđite u samo srce igre!


Digitalna tehnologija prvo je promijenila i poboljšala način na koji se gledaju filmovi, a sada mijenja i vrstu sadržaja koji se nudi u kinima. Sportski sadržaj i koncerti logičan su sljedeći korak u evoluciji tehnologije zabave. Kina više nisu samo mjesta gdje se prikazuju filmovi. Movieplex je i ovim projektom pokazao da prati svjetske trendove u prikazivačkoj industriji i da se trudi svojim posjetiteljima pružiti najaktualnije sadržaje iz svih područja zabave i kulture.

worldcup2010-3d


Raspored utakmica prikazan je u tablici, a ulaznice su u prodaji po cijeni od 35,00 KN te ih je moguće rezervirati na www.movieplex.hr

worldcup2010-3d-raspored

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

8 komentara

  1. Svaka čast i Vama koji ste nas o tome obavjestili i onima koji je palo na pamet pokazati nam to čudesno dostignuae.Moja je malenkost čak imala namjeru radi toga (dobro,ne samo radi toga) potegnuti do Berlina-što mogu kad sam opčinjen novim,neobičnim i nevi?enim…Nadam se samo da ae sama zanimljivost toga nadvladati poslovičnu letargiju naših ljudi-ovo navodim stoga što nas je na projekciji U2 3D (nešto faaantastično) bilo ukupno oko desetak u cijelom kinu iako se uz novine karta dobivala besplatno! Velika veaina ljudi kod nas ne zna ni da postoje 3D kina-dobar dio ne zna ni što je to DVB-T…Uglavnom,od srca hvala organizatorima prikazivanja 3D nogometa u našim kinima-za svaku pohvalu!

  2. Hvala na komentaru oldtimer! Evo i moja malenkost s par kolega ae se uputiti na jednu od projekcija, baš me zanima kako ae tekma izgledati… Hmmm, i vuvuzele ae biti u 3D-u isto?! :)

    1. Ako su i vuvuzele u 3D,možda se pruži prilika da nekog od tih trubača svojski opandrčim njegovim instrumentom po tintari (kao što bih došao u napast da sam tamo)…Inače,mi aemo (ja i moj frend-tehno freak) škicnuti Portugal-Brazil…Mislim da ae to biti tekma i po (pogotovo nakon portugalskog masakra ubogih Korejaca)-a s tehničke strane ostaje da vidimo pa aemo prokomentirati.Ako tko ide na projekciju utakmice Njemačka-Gana (ja ne mogu zbog posla),molim neka iznese komentar…

  3. Kao šta sam i prije tvrdio, 3D je najveaa glupost ikad. Pokušavaju prodat tu glupost. Dečki su gledali Brazil – Portugal.. Projekcija užasna! Zaključak je bio 3D je govno, i to mogu popušit samo glupi Amerikanci kojima se to najviše i uvaljuje!!

  4. ja sam gledao u2 3d u kinima,vizualni dojam i nije loš,ali sama ta tehnologija je jako naporna za gledanja,previše umara oči,boli glava od naprezanja,a kad skinemo naočale ne možemo normalno gledati sliku,ja bih volio da je gledanje 3d sadržaja jednako ugodno kao slušanje dobre glazbe,ali nažalost nije previše zahtjeva koncetraciju pa te jednostavno umori ,ocijena je 2

  5. Na to sam i ja mislio, moras drzati naocale na nosu, sjediti skoro u centru tv-a, i moliti boga da neoslijepis do 50-e.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!