Audio opremaAudio-video uređajiMrežni reproduktori glazbeRecenzije

Recenzija [mrežni glazbeni reproduktor]: Logitech Squeezebox Boom

squeezebox-boom-desk

Zaključak

Squeezebox Boom sveobuhvatno je rješenje koje kombinira uspješno implementiranu funkcionalnost internet radija, reproduktora vlastite kolekcije pjesama i glazbene linije kompaktnog dizajna i solidnog zvuka. Podrška za sve popularne glazbene formate uključujući i one bez gubitaka (FLAC, Appe Lossless i WMA lossless), baš kao i bežična povezivost s kvalitetnim prijemom uspješna su kombinacija za reprodukciju glazbe u neograničenim količinama. Uz to tu su i 7-dnevni alarm, kvalitetan LCD zaslon, dobar daljinski i izlaz za slušalice ili subwoofer, kao i odlična kvaliteta izrade, tako da svi oni koji žele kvalitetan uređaj bilo za dnevni boravak, spavaću sobu ili neku drugu prostoriju svakako neka uzmu Squeezebox Boom u obzir.

Ono što nam se nije svidjelo prilikom korištenja jest LCD zaslon na koje se izbornici prikazuju redak po redak, radi čega se doimaju nepregledni i potrebno je nešto vremena da bi im se u potpunosti ovladalo. Također, bilo bi lijepo vidjeti iPod/iPhone docking koji bi univerzalnost ovog uređaja dodatno povećao, a i osigurao da će vas ujutro probuditi vaša omiljena glazba bez potrebe da tokom cijele noći imate upaljeno računalo sa SqueezeCenter servisom aktivnim. Zbog prevelike ovisnosti o internetu i mrežnoj infrastrukturi za nas je i dalje pobjednik Pure-Fi Dream ako tražite kvalitetnu budilicu koja će vas sigurno probuditi svaki puta.

Ukupna ocjena:
4half-star

Na test ustupio:
Logitech Hrvatska

Maloprodajna cijena (na dan objave): 1661. 55 kn

Copyright HD Televizija 2010. Sva prava pridržana.

Tekst i slike zaštićene logotipom stranice nije dopušteno kopirati bez dopuštenja.

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

2 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!