Blu-ray izdanjaDVD i Blu-ray recenzijeFilmovi

Recenzija [Blu-ray]: James Bond: Zrno Utjehe

Pakiranje

2-star-half

Još jedno u nizu klasičnih, ni po čemu posebnih Blu-ray izdanja. Na poleđini se nalazi kratak sinopsis, lista posebnih dodataka uz nekoliko isječaka iz filma, te tehničke specifikacije koje nisu precizno definirane na pakiranju. Naime, na omotu nije navedeno o kojem se DTS zvučnom zapisu radi, tako da kupac može samo pretpostavljati što će na disku naći: klasičan DTS iz doba DVD-a, DTS-HD High Resolution ili pak DTS-HD Master Audio. Zbog izostanka ovog tehničkog podataka oduzimamo pola zvjezdice.

quantum-of-solace-bd-pack

Unutar pakiranja također bez iznenađenja, Blu-ray medij i to je to. Tek se na mediju može pročitati da se radi o DTS-HD High Resolution audio zapisu, što se do otpakiravanja ne može nikako vidjeti.

quantum-of-solace-bd-inside

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4 5 6Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. Odgledao sam ga u Blu-ray-u i stvarno ima izvanredan kvalitet i kao što u tekstu stoji stvarno je tehnički vrhunski odra?en

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!