Naslovnica » Filmovi » Blu-ray izdanja » Recenzija [Blu-ray]: Batman: Vitez Tame (2 diska)

Recenzija [Blu-ray]: Batman: Vitez Tame (2 diska)


batman-bluray-shot1

Izbornici

4-star

Po učitavanju diska (a čije vrijeme bitno varira od Blu-ray reproduktora do reproduktora, od ispod 5 sekundi kod PS3 konzole pa do više od 3 minute kod starijih Blu-ray uređaja) film će započeti s reprodukcijom automatski. Kao i kod ostalih BD izdanja, tako se i ovdje tokom reprodukcije samog filma može pozvati kontekstualni izbornik u donjem dijelu ekrana, a koji nudi slijedeće opcije:

batman-bluray-popup

Izbornici nisu lokalizirani, no vrlo su jasno koncipirani i dobro vizualno riješeni. Dvije nesvakidašnje značajke uključuju mogućnost isključivanja zvukova izbornika (pomicanje po izbornicima i klikanje), te mogućnost kreiranja bookmark-a za brzi skok do omiljene scene. Na 39 poglavlja je podijeljen film, no ukoliko se među njima ne nalaze one scene koje biste željeli pogledati u najkraćem roku, ova značajka će vam biti kao naručena. Sama procedura je također jednostavna – u trenu koji želite pospremiti samo pritisnite zelenu tipku na daljinskom upravljaču i to je to.

batman-bluray-favorites

Na drugom disku se također nalaze jednako dobro koncipirani izbornici, pregledni i laki za korištenje. Premda nisu lokalizirani, drago nam je vidjeti što su svi sadržaji titlovani.

batman-bluray-bonus

Zbog dodatnih značajki i preglednosti izbornici ovog BD izdanja će biti ocijenjeni s četiri zvjezdice. Izostanak interaktivnosti i lokalizirane inačine oduzima jednu zvjezdicu.


O Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

3 komentara

  1. Odlično što ovdje mogu pročitati recenzije blu ray filmova na hrvatskom. Bravo dečki samo tako nastavite.

  2. Hvala! Prošlo je malo više od posljednje, no vea iduai tjedan dolazi nova, James Bond: Quantum of Solace

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Označena polja su nužna *

*