Vijesti

HD televizija u suradnji s Ronisom predstavlja: Profesionalno sklopljena kućna kina

Starter Cinema PACK THREE

starter-cinema-pack-threeProfesionalno sklopljeni set za kućno kino Starter Cinema PACK THREE sastoji se od komponenata:

1. Plazma televizor PANASONIC TX-P42U10E
2. Receiver ONKYO TX-SR507 Black
3. Zvučnici JAMO A 402 HCS5
4. Blu-ray reproduktorLG BD390
5. Daljinski upravljač LOGITECH HARMONY 525 refresh

POKLON: dva HDMI-HDMI 2 m kabela

Cijena s popustom: 13.999,00 kn
Namjena: Ovaj set kućnog kina je namijenjen za gledanje HD digitalnih sadržaja putem digitalnih prijamnika (televizor posjeduje i MPEG-4 prijamnik što će znati cijeniti kupci koji primaju HD promo kanal/e), kao i SD analognih i digitalnih sadržaja, dok je primarna namjena gledanje HD sadržaja u vidu MKV reprodukcije (720p i 1080p) i Blu-ray filmova putem odličnogLG-ovog mkv i Blu-ray playera BD-390.

Kao glavni panel tu je Panasonic-ova 42″ Full HD plazma (potrebno je istaknuti da ni jedan drugi proizvođač plazmi nema Full HD model među 42″ dijagonalama).

HD televizija je testirala 42S10 model koji je identičan 42U10 modelu s tim da U10 model nema analogni PC ulaz, što je s obzirom na 4 HDMI ulaza na AV receiveru i 2 HDMI ulaza na samom televizoru zaista nepotrebno (korisnici koji žele priključiti PC na televizor ili na AV receiver mogu to učini putem HDMI-na-HDMI kabela ili DVI-na-HDMI adaptera ili kabela).

Recenziju ovog modela možete pročitati na slijedećim stranicama uz napomenu da sve što je rečeno za S10 u smislu kvalitete slike vrijedi i za U10 model: Recenzija Panasonic TX-P42S10

Za zvuk se brine novi Onkyo 2009 5.1 receiver oznake TX-SR507 s Audyssey-em 2EQ. Ovaj receiver pruža 130 W snage pri 6 Ohma na 5.1 konfiguraciji zvučnika, te smo ga uparili s Jamo A402 HCS5 5.1 kompletom zvučnika.

Receiver posjeduje i napredne DTS HD Master Audio i Dolby TrueHD dekodere za zvuk koji se nalazi na Blu-ray filmovima. Ovdje je bitno napomenuti da i BD-390 reproduktor posjeduje identične dekodere pa je na kupcu da odluči koji dekoder želi koristiti. Rezultat je isti.

LG BD-390 se odlikuje izuzetno brzim učitavanjem DVD i Blu-ray diskova (multiformat), u stanju je čitati sve regije kako DVD tako i Blu-ray filmova (Multiregion) i što je jako važno, jedini je Blu-ray reproduktorna našem tržištu koji posjeduje mogućnost reprodukcije MKV 720p i 1080p s DVD, Blu-ray medija ili vanjskog diska. Tu je još i mrežni port za streaming filmova s vaše kućne mreže kao i Wi-Fi modul ako imate postavljenu bežičnu mrežu. S prednje strane se nalaze i USB portovi za čitanje multimedije (filmovi, glazba, slike) s USB memorija. Ovaj uređaj se može nazvati i malim multimedijalnim centrom. Iz tog razloga izvrsni LG-BD-390 model se nalazi u čak četiri profesionalno sklopljena kućna kina.

Video recenzija LG BD390

Za kontroliranje Panasonic TV-a, Onkyo AV receivera, Pioneer DVD playera i WD HDTV media playera će se pobrinuti Logitech Harmony 525 daljinski upravljač sa LED zaslonom.

Onkyo 507 receiver ima 4 HDMI ulaza (na prvi se priključuje LG BD390 koji objedinjuje DVD, MKV i Blu-ray reproduktor u jednom) dok su ostala 3 HDMI-a slobodni za kasniju nadogradnju u vidu PS3 konzole, HTPC-a (Home Theater PC) ili čak satelitskog receivera koji posjeduje HDMI konekciju (DreamBox 800HD ili Azbox HD)

Pored HDMI ulaza, tu su prisutni komponentni i kompozitni video ulazi.

Ovaj set je optimalno izbalansiran za potpunu DVD, MKV i Blu-ray podršku. S odličnom kvalitetom slike i zvuka, Starter Cinema Pack 3 predstavlja odličan izbor za sve ljubitelje filmova i najnovije tehnologije.

Komplet možete naručiti uz besplatnu dostavu sa slijedećeg linka: Starter Cinema PACK THREE

Nekoliko fotografija sustava:

u onkyo_507_features
111 lg-bd390
Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11Sljedeća stranica

Povezani tekstovi

14 komentara

  1. Ovo je uradjeno perfekt! Nemam reci. Za svaciji budzet.
    Samo tako nastavite. Malo mi je zao sto su fotografije male.
    Postoji li mogucnost da se posalju na e-mail par fotogarafija?
    Interesuju me par komoda za uredjaje i tv.
    Veliki pozdrav,
    sve najbolje!

  2. Pa vi ste dečki pravi profesionalci.
    Svaka pohvala vašem radu, trudu i entuzijazmu.
    Daj bože više ovakvih ljudi i u samim duaanima tehnike !!!

  3. E svaka čast sad si mi otklonio bilo koju sumnju…slazem vec 10 dana kino, u favoritima je baš ona kombinacija koju si i ti složio….hvala

  4. The U-Play are made using gratifying in mind. These effectively crafted timepieces are useful and offer an awesome offer of overall flexibility which means you can show away a bit of your personality.Gucci UK produced the U-Play timepieces with identified elements, which allow the individual wearing to alter the glance inside the check out to fit her feelings or occasion. using the gucci 2012 U-Play just one can create different and particular looks, to tackle the matter. These timepieces are stylish and fun, however the great components employed give them some sort of grown up and advanced really feel. every in the U-Play timepieces comes with three different anklet bracelets and bezels, in several hues.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!