Naslovnica » Vijesti » Reportaže » Video osvrt [Zagreb]: Sajam glazbe i multimedije

Video osvrt [Zagreb]: Sajam glazbe i multimedije


sajam-zv-2009-video

S obzirom na veliki broj interesantnih akcija koje se nude na ovogodišnjem Sajmu glazbe i multimedije na Zagrebačkom Velesajmu, u nastavku vam donosimo video prohod kroz paviljone 7a i 7, a gdje možete pronaći akcije i do 50% na modernu funkcionalnu odjeću Urbantool (Utema d.o.o.), slušalice SkullCandy (i do 40% na pojedine modele), MAXtv ponudu, glazbala i još poneki interesantan artikl. U nastavku također pogledajte kako izgleda ovogodišnji Pro Light-ov laserski show, ovoga puta upotpomognut Mirnovec Pirotehnikom i pravim vodenim efektima, a onaj prošlogodišnji na temu Ratova Zvijezda potražite ovdje.

Sajam glazbe i multimedije 2009 (prohod)

[vimeo id=”7609098″ target=”_blank”>7609098″ w=”550″ h=”413″]

Prolight [10 min]

[vimeo id=”7607476″ w=”550″ h=”413″]


O Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

2 komentara

  1. Sajam glazbe i multimedije… dobar clanak, samo bi ja dodala da je osoblje malo nervozno, posebno na samom ulazu na multimediju, gdje je odjel sa gitarama i klavirom, ili sam ja dosla u krivo vrijeme. Svaka pohvala za prolight show, vrijedno pogledat!

  2. S obzirom na popriličnu posjeaenost moguae je da je pojedino osoblje bilo nervozno, no šteta je što se nekako redovno takvi ispadi dogode osobama koje nemaju cilj provocirati vea se uistinu interesirati oko nečega.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Označena polja su nužna *

*