ReportažeVijesti

Reportaža [Zagreb]: Logitech Press Event 2009 (+ video)

unifying-logo

Logitech Unifying – ujedinite do šest kompatibilnih uređaja preko jednog USB prijamnika

Autoru ovih redaka je prije koji tjedan došla kolegica na poslu žaleći se kako je njen sinčić slučajno potrgao USB prijamnik za tipkovnicu i miša, te je pitala postoji li kakvo rješenje koje bi bilo “imunije” za nestašne ručice? Logitech je Unifying sustavom definitivno učinio povezivost svojih uređaja jednostavnijim, a ujedno i otpornijim na oštećenja radi korištenja najmanjeg prijamnika kojeg je proizveo: modela Nano. Unifying prijamnik se ne može kupiti posebno (barem ne u ovom trenutku), te ga nije moguće koristiti s ranijim Logitech-ovim proizvodima, a koji na sebi ne posjeduju logotip koji možete vidjeti na početku ovog paragrafa. Trenutno se isporučuje uz sljedeće podržane modele: Performance Mouse MX, Wireless Mouse M505, Wireless Keyboard K350 (dizajn Wave modela) i Wireless Keyboard K340, no lista će svakako rasti novim modelima kako budu dolazili.

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4 5 6 7Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

3 komentara

  1. Da, baš sam to pitao sales managera za Europu, zašto nema novih zvučnika u segmentu od cca. 1000 do 2000 kuna i odgovor jest kako se ovi od 300 do 700 kn kao srednja klasa najbolje prodaju i da je interes za njih najveai, dok za skuplje modele nema potrebe da mijenjaju išta s obzirom da su Z5500 i Z5450 po njima poptuno zaokruženi proizvodi koje ne treba mijenjati…

    Malo je i recesija i budžetiranje imalo svoje, tako da se slabo profitni proizvodi povlače i oprezno se uvode novi… Prema njihovim riječima najgore su prošli i prodaja opet raste…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!