Blu-ray izdanjaDVD i Blu-ray recenzijeFilmovi

Recenzija [Blu-ray]: Neobična priča o Benjaminu Buttonu (2 diska)

benjamin-button-intro

Za prvu tehničku recenziju Blu-ray naslova, odlučili smo se za Neobičnu priču o Benjaminu Buttonu, a koja se na DVD i BD mediju pojavila prošloga mjeseca lokalizirana na hrvatski jezik. Blu-ray izdanje se sastoji od dva medija, od kojih se na prvom nalazi film, dok se na drugom nalazi poveća količina dodataka. Na papiru izdanje izgleda i više nego sjajno, puna HD razlučivosti uz nekompresirani Dolby TrueHD zvuk, a tu je i dodatni disk s dodatcima. Zvuči vrlo raskošno, no pogledajmo kako je sve skupa realizirano.

Osnovno o filmu

Sinopsis
Priča o čovjeku koji se rodio sa osamdeset godina, da bi se s godinama pomlađivao. U maestralnoj režiji Davida Finchera (Klub Boraca, Zodiac, Alien 3) prema noveli F. Scott Fitzgeralda s Brad Pittom i Cate Blanchett u glavnim ulogama.
Ovo je posebno dvostruko izdanje sa mnoštvom posebnih dodataka.
Originalni naziv
Curious Case Of Benjamin Button
Glumci
Brad Pitt
Cate Blanchett
Režiser David Fincher
Izdavač
Continental Film
Godina izdanja
2009
Žanr
Drama
Fantazija
Format
Blu-Ray disk
Broj diskova
2
Jezik
engleski + 6 jezika (jedino engleski dostupan i u Dolby TrueHD zapisu)
Podnaslovi
hrvatski+ 19 drugih jezika
Trajanje
166 min
Format 1080p 2.40:1
Broj poglavlja
36
Adsense
1 2 3 4 5 6Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

8 komentara

  1. Bilo bi dobro da se ocjene kvalitete slike i zvuka daju svaka zasebno a ne zbirno. Isto tako bilo bi dobro da se navede sistem na kojem je film gledan .Jako je malo filmova čija slika i zvuk zavrije?uju pet zvijezdica tako da bi bilo realnije davati ocjenu zasebno za svaku od navedenih kategorija

  2. Pozdrav Movie i hvala na komentaru! Što se ocjenjivanja slike i zvuka tiče, to se apsolutno slažem i po objavi sam prvo pomislio na to jel trebalo odvojiti, a to sam sada i učinio i imate pravo, bolje izgleda.

    Tekst je ažuriran podatkom o reproduktoru na kojem je gledan film zato što se radi o sponzoriranom ure?aju, dok ostatak neaemo objaviti jer želimo umanjiti besplatno reklamiranje. Naravno, u planu je prikazivati kompletnu konfiguraciju čim dogovorimo do kraja suradnje…

  3. e , sada mi se više svi?a recenzija. Upravo bi ovako trebala izgledati. Inače volim pogledati recenzije na stranici http://www.dvdtown.com/ Meni vrlo simpatična i rado posječivana stranica na kojoj dobijem sve informacije koje me interesiraju. Baci pogled…..

  4. THX na linku, našao sam par ideja za iduae recenzije… Bluray.com mi isto ima dobre osvrte, a i slike imaju u odličnoj kvaliteti (što i mi planiramo čim se nabavi BD-ROM)…

  5. Ako ti se da malo usporedi naša izdanja sa američkim. Recimo Dark Knight izašao kod nas nema BD live, američki ima, kod nas je jednostruko izdanje Body of lies, u am dvostruko…Samo naprijed s recenzijama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!