Naslovnica » Recenzije » Periferija/daljinski » Recenzija [tipkovnica]: Logitech diNovo Keyboard for Notebooks

Recenzija [tipkovnica]: Logitech diNovo Keyboard for Notebooks

dinovo-notebooks-test

Zaključak

Logitech diNovo for Notebooks nije savršena tipkovnica, no njen decentan dizajn i udobnost korištenja jaki su argumenti ako ste u procesu odabira nove tipkovnice. Za uredske zadatke koji uključuju mnogo pisanja je odlično rješenje ne samo zbog udobnosti, već i zbog tihih tipaka. Premda pogled na cijenu ove tipkovnice mnoge će odvratiti od daljnjeg razmatranja, obratite pažnju na mnoge akcijske prilike zadnjih tjedana, a i ubuduće, s obzirom da se ista može pronaći i po cijeni nižoj od 400 kuna. U cijeloj priči je i deklariran trogodišnji vijek priloženih baterija, što je također jak argument.

Ocjena: 9/10

Ustupio na test: Logitech Hrvatska

Najniža cijena na dan objave: 588 kn

Copyright HD Televizija 2009. Sva prava pridržana.

« Prethodna stranicaSlijedeća stranica »


O Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Označena polja su nužna *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>