Naslovnica » Recenzije » Audio oprema » Audio kartice » Recenzija [zvučna kartica]: Creative X-Fi Go!

Recenzija [zvučna kartica]: Creative X-Fi Go!


xfi-go-header

Sadržaj pakiranja

U pakiranju klasičnog rasporeda za Creative Labs pronašli smo sljedeće:

 • Sound Blaster X-Fi Go! USB karticu
 • upravljačke programe za Windows XP i Windows Vista (na memoriji kartice)
 • korisničke upute (na engleskom i hrvatskom)
 • slušalice i mikrofon
 • mini USB produžni kabel

xfi-go-content

Vizualni pregled

“Hej, pa kako to može biti zvučna kartica?”, prvo je što smo se upitali kada smo ju ugledali. Veličine je prosječne USB memorije, s dva izlaza na kontra strani USB priključka sakrivenog iza kapice sjajno crne boje, a kako kapicu ne biste izgubili i lakše prenosili ovaj mali uređaj, tu je i malena vezica s metalnim prstenom. “Gdje su nestali svi oni kondenzatori koje viđamo unutar kućišta, gdje su uspjeli ugurati čipove, sve te silne tehnologije?”, nismo se prestali pitati.

xfi-go-cap-opened

Što se teksta otisnutog na proizvodu tiče, on je minimalan i sastoji se od teksta “X-Fi” koji svijetli kada se poveže na računalo, te imena proizvođača i informacija o standardima i porijeklu na poleđini.

xfi-go-topxfi-go-rear

xfi-go-live-comp

Usporedba Sound Blaster Live! kartice i X-Fi Go! modela

Za sada se sve čini dobro, čak i predobro, no hoće li tako ostati i nakon instalacije?


O Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

8 komentara

 1. neznam gdje da vam postavim upit , ali zanima me darco ili ne tko drugi da mi pomognete na kompu mi ko podmazani idu filmovi 720p ali kada upalim 1080p onda mi malo šteka u čemu je problem kakva bi mi trebala konfiguracija kompa da bi mi i ti filmovi išli bez prekida. unaprijed zahvaljujem

 2. Kakvu konfiguraciju trenutno imaš?

 3. amd athlon 64X2 dual core processoor 3800+2ghz 1.00 gb ram physical address e xtension i grafička nvidia g forec 9500 .eto nadam se da ae ti pomoa. hvala unaprijed

 4. Probaj uninstalirati sve kodeke i staviti novi K-Lite kodek pak, a sakupa sa njime media player klasic pa vidi dali ide kako treba, druga varijeanta je KM player koji ima svoje kodeke i radi na daleko slabijoj masini bez problema.

  • h+vala avam najljepše radi sa km playerom izvrstno fulmovi koji su u full hd rezoluciji i to zbiveni na 4 gb bez prekida a mislim da ae i oni standarni oko 10gb po filmu radit izvrsno. još 1 hvalaaaaaaa. pozzzzzzzzzz iz splita.

 5. molim vas još za 1 pomoa . prije sam imao dual up modem tako da sam se sam odspojio i spojio na net da bi promijenio ip adresu sada imam od t coma thompsonov ure?aj sa wirlesom koji mi se sam spoji i stoji mi non stop spojen . sada me intersirra kada bi želio promijeniti ip adresu kako to da napravim. unaprijed zahvaljujen. pozz iz sunčanog split

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Označena polja su nužna *

*