Naslovnica » Recenzije » Pribor/ostalo » Recenzija [sredstva za čišćenje]: AM Denmark Flat Screen Cleaner & OneClean Screen Cleaner

Recenzija [sredstva za čišćenje]: AM Denmark Flat Screen Cleaner & OneClean Screen Cleaner


am_denmark_oneclean_header

OneClean Screen Cleaner

Drugo rješenje je interesantnije s dizajnerskog stajališta više nego sam sastav tekućine. Naime, dizajn držača za sprej i spužve potpisuje već spomenuti Tools Design, a samo je izrađeno od aluminija. Držač je praktičan i omogućuje lagano izvlačenje spreja i korištenje spužve koju aluminijski profil drži u jednoj poziciji, a istu je moguće izvaditi van i samostalno koristiti na većim površinama. U svakom slučaju zanimljivo rješenje, premda nismo sigurni da će mnogima mnogo značiti nešto činjenica da ekran čiste “rješenjem s dizajnerskim potpisom”.

am_denmark_oneclean_holder

Ponovno kratki video u kojem možete vidjeti kako čišćenje izgleda:

AM Denmark Screen Gel demonstration from Darco on Vimeo.

Link

Što se čišćenja tiče, ono je definitivno elegantnije nego kod Flat Screen Cleaner-a jer korisnik praktični ne dolazi u kontakt sa sredstvom za čišćenje preko krpice, već se sve odvija držeći u ruci alumnijiski profil.

am_denmark_oneclean_sponge

Što se same tekućine tiče, ona nije u obliku gela u ovom slučaju već je klasičnija, te počinje curiti nakon nanošenja. Prednost je definitivno spužva i njen držač, a radi kojih u trenu možete početi s čišćenjem. Unatoč različitoj viskoznosti, učinkovitost čišćenja je i kod ovog proizvoda na visokom nivou, premda je u pakiranju tek 30 ml tekućine, što je dostatno tek za desetak čišćenja.

Maloprodajna cijena iznosi 89 kn za verziju s aluminijskim držačem, te 57,90 za verziju bez držača, a moguće je odvojeno kupiti zamjenske sprejeve i spužve po cijeni od 39,90 kn po komadu.


O Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

5 komentara

  1. I gdje se moze kupit onaj keyboard cleaner?

  2. Odlican pregled palete koja je izgleda jako kvalitetna pogotovo jer se radi o ciscenju povrsina plazmi i LCD-ova koji su osjetljivi na razne druge tekucine.

    Darko nabavi nam po jedan i salji postom :)

  3. Maloprodajni salon je na ovoj adresi: Heinzelova 60 (posl. centar Zavrtnica) tel. 01 6185 512.

    Nani, radim na tome :)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Označena polja su nužna *

*