Naslovnica » Recenzije » Pribor/ostalo » Recenzija [sredstva za čišćenje]: AM Denmark Flat Screen Cleaner & OneClean Screen Cleaner

Recenzija [sredstva za čišćenje]: AM Denmark Flat Screen Cleaner & OneClean Screen Cleaner

 1. AM Denmark – ukratko i pregled proizvoda
 2. Flat Screen Cleaner s Anti-run gelom
 3. OneClean Screen Cleaner
 4. Zaključak


am_denmark_test_header

U pauzi između recenzija HDTV opreme pružila nam se prilika isprobati kvalitetna sredstva za čišćenje danske tvrtke AM Denmark, a čiji proizvodi uz učinkovitost čišćenja zaslona bez posljedica posjeduju i druge uzbudljive značajke, primjerice specijalan dizajn ili visoku viskoznost tekućine koja se ne slijeva. U nastavku recenzije ćete upoznati ukratko kompaniju AM Denmark, te uz tekst i video provjeriti mogućnosti njihovih proizvoda.

AM Denmark – ukratko i pregled proizvoda

Danski AM Denmark je tvrtka specijalizirana za proizvode namjenjene čišćenju A/V i IT opreme, zaslona monitora i televizora, tipkovnica, optičkih medija i uređaja, a tu su i torbe za prenošenje laptopa, kamera i ostalih proizvoda. Posebno su zanimljiva njihova rješenja za čišćenje tipkovnica, a za čija čišćenja kompanija polaže posebnu brigu s obzirom da se na prosječnoj uredskoj tipkovnici nalazi cca. 510 baterija po kvadratnom centimetru dok se na zahodskoj školjci nalazi u prosjeku njih tek 8.

AM Denmark Cleaning Solution

Kompanija ponosno ističe svoj vlastiti odjel za istraživanje i razvoj, te više od 30 godina iskustva u poslovanju. Njihove proizvode uz visoku kvalitetu i funkcionalnost također krasi i poseban dizajn, a koji nerijetko potpisuju poznati svjetski dizajneri, primjerice Tools Design Clausa Jensena i Henrika Holbæka.

AM Denmark cleaning

Više detalja o kompaniji, kao i pregled proizvoda možete pogledati na službenoj stranici.

Pogledajmo kako su se proizvodi AM Denmark-a pokazali na našem testu, te krije li se iza profinjenog dizajna tek najobičnije sredstvo za čišćenje ili nešto više…

 1. AM Denmark – ukratko i pregled proizvoda
 2. Flat Screen Cleaner s Anti-run gelom
 3. OneClean Screen Cleaner
 4. Zaključak


O Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

5 komentara

 1. I gdje se moze kupit onaj keyboard cleaner?

 2. Odlican pregled palete koja je izgleda jako kvalitetna pogotovo jer se radi o ciscenju povrsina plazmi i LCD-ova koji su osjetljivi na razne druge tekucine.

  Darko nabavi nam po jedan i salji postom :)

 3. Maloprodajni salon je na ovoj adresi: Heinzelova 60 (posl. centar Zavrtnica) tel. 01 6185 512.

  Nani, radim na tome :)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Označena polja su nužna *

*