Naslovnica » Digitalna televizija » IPTV [Hrvatska]: Unaprijeđena MAXtv usluga + objava za medije

IPTV [Hrvatska]: Unaprijeđena MAXtv usluga + objava za medije

  1. Novi kanali
  2. Objava za medije


Dva tjedna nakon predstavljanja Iskon.TV usluge, T-Com je danas predstavio njegovu novu i unaprijeđenu inačicu MAXtv-a. Izmjene se najviše tiču povezivosti, te funkcionalnosti sučelja, a ispravljeni su i neki nedostaci koji se već poduže vrijeme provlače. Tako je sada omogućen pregled teleteksta kada je uređaj povezan HDMI kabelom, dano je više opcija sortiranja traženih sadržaja, a dodane su i malene aplikacije, popularni Widgeti, a koji nude razne informacije (od prognoze, tečajne liste, RSS čitača itd.). Što se brzine i stabilnosti usluge tiče, rečeno je kako se na tome radi.

Navedene izmjene će biti implementirane korisnicima tokom ovog mjeseca, a kao i kod Iskon.tv usluge, dodana će biti i četiri nova kanala (Sky News, Fox Life, Fox Crime i National Geographic Music).

MAXtv trenutno ima više od 150.000 korisnika diljem Hrvatske.

Izvor: Usporedi.hr

Službena objava za medije u nastavku…

  1. Novi kanali
  2. Objava za medije


O Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

3 komentara

  1. super stvar vauuuuuuuuu

  2. MOŽDA treba NAGLASITI da MaX TV HD više nije besplatan i da se od 1.5.2009.g. gledanje u HD rezoluciji plaaa !!!???

  3. Zar ima netko tko to ne zna ?

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Označena polja su nužna *

*