Prijenosni uređaji

Recenzija (prijenosni DVD): Quadro DVD-600P

Zaključak

Nakon tri tjedna druženaj s ovim uređajem, vrijeme je da sumiramo dojmove i sukladno rezultatima dodijelimo mu konačnu ocjenu. Quadro DVD-600P je uređaj osrednje kvalitete izrade uz vrlo dobru povezivost i podršku za najpopularnije formate današnjice. USB i čitač memorijskih kartica olakšavaju povezivost i solidne su brzine čitanja i reprodukcije snimljenih sadržaja, a ugrađen optički pogon s anti-shock zaštitom otvara mogućnost reprodukcije klasičnih DVD i VCD filmova, te sadržaja na CD mediju. Upravo zbog toliko raznolike podrške prava je šteta što je ekran nedovoljno visoke rezolucije, tako da sadržaji izgledaju zrnato i nedovoljno oštro. Ugrađeni zvučnici zadovoljiti će nezahtjevne korisnike, a za one koji žete veću kvalitetu tu je analogni i digitalni koaksijalni audio izlaz putem kojeg možete poslati Dolby Digital u pojačalo i kvalitetno ga reproducirati. Izmjeren vijek baterije od cca. 2 sata i 15 minuta dovoljno je za pogledati jedan dvosatni film, nakon čega je potrebno bateriju napuniti bilo putem električne utičnice ili adaptera za automobil.

Dolaskom mini prijenosnika tipa Asus EEE uređaji ovog tipa pomalo padaju u zaborav, te ih jedino povoljnija cijena spašava od potpunog nestajanja s tržišta.

Ocjena: 6.5/10

Zahvaljujemo se tvrtci Inem-Electronic na ustupljenom uzorku za potrebe testiranje!

Okvirna cijena na dan objave: 759,00 kn

Copyright HDtelevizija.com, 2009. Sva prava pridržana.

Tekst i slike nije dopušeno kopirati bez dozvole!

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4 5 6 7 8

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

5 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!