DVD i Blu-ray recenzijeFilmovi

Tehnički osvrt [DVD]: Mirrors (2008)

Pakiranje

Klasično DVD pakiranje, oslikano motivima iz filma, uz sinopsis i specifikacije otisnute na poleđini. Sve navedeno na pakiranju odgovara sadržaju koji smo pronašli na mediju.

Unutar pakiranja nalazi se samo DVD s filmom i ostalim sadržajima.

Izbornici

Izbornici su animirani i sve u svemu dobro koncipirani. Prvi koji ćete vidjeti jest onaj na kojem birate klasičnu kino ili unrated verziju filma. Nakon filma u kojem vas se upozorava da je skidanje filmova nelegalno djelo (srećom, filmić se može preskočiti), dolazite u glavni izbornik s četiri glavna odabira: pokretanje filma, izbor jezika i podnaslova, izbor scena i na kraju specijalni dodaci. Tekst u izbornicima je na engleskom jeziku.

Naručite film Ogledala na DVD-u

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4 5Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!