DVD izdanjaFilmovi

Novi naslovi na DVD mediju [Continental] [15. ožujka]

Continental Film je i za ovaj tjedan pripremio nova izdanja, a najznačajnije je definitivno dvostruko platinasto izdanje povodom 70. obljetnice animiranog filma Pinocchio. Sinhronizirana i tehnički usavršena inačica će se pojaviti kako na DVD-u, tako i na Blu-ray mediju. Osim Pinnochia, izlazi i DVD animiranog filma Oliver i Kompanija, te drama s Richardom Gereom i Diane Lane, Olujna ljubav u Rodantheu. U nastavku provjerite detalje o navedenim naslovima.

OLUJNA LJUBAV U RODANTHEU

(Nights in Rodhante)

Redatelj: George C. Wolfe

Glumci: Richard Gere, Diane Lane, Christopher Meloni, Viola Davis

Richard Gere igra Paula, kirurga koji je davno, bez razmišljanja, obitelj zamijenio karijerom. Diane Lane igra Adrienne, predanu majku koja pokušava nastaviti sa svojim životom nakon suprugove nevjere, boreći se s njegovom željom da joj se ponovno vrati. Paul i Adrienne odlaze u zabačeni hotel u Outer Banksu, s namjerom da ozbiljno preispitaju vlastite životne odluke. Ali nadolazeća oluja natjerat će ih da se okrenu jedno drugome i pokrenuti romansu njihovih života.

PINOKIO

(Pinocchio)

Redatelji: Ben Sharpsteen, Hamilton Luske

Glasovi: Luka Šop, Rikard Simonelli, Vanja Drach, Jelena Miholjević, Mladen Vasary, Zvonimir Zoričić, Mitja Smiljanić, Slavko Juraga

Pridružite se omiljenom Geppettovom lutku – pod vodstvom Cvrčka Cvrkija u nezaboravnoj potrazi koja propituje Pinokijevu hrabrost, privrženost i iskrenost, osobne kvalitete koje mora naučiti kako bi postao pravim dječakom. Jedinstveni Pinokio zauvijek će živjeti u srcima svakoga tko je ikad pokušao zaželjeti želju.

Dvostruko platinasto izdanje povodom 70. obljetnice Pinocchia!

SINKRONIZIRANO NA HRVATSKI!

OLIVER I KOMPANIJA

(Oliver and Company)

Redatelj: George Scribner

Glasovi: Joey Lawrence, Billy Joel, Robert Loggia, Cheech Marin, Dom DeLuise, Bette Midler

U ovom sjajnom animiranom klasiku snimljenom prema nezaboravnom romanu Charlesa Dickensa Oliver Twist, Oliver, krasni mladi mačak, kreće u istraživanje New Yorka. Uz čitav čopor presmiješnih likova, Oliver uči o tome kako preživljavaju samo najjači koji vjeruju u svoje snove. A kad ga udomi Jenny, Oliver uviđa da je stekao prijateljicu za čitav život i svoj pravi dom.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!