Vijesti

Blic vijesti iz HDTV svijeta [15.3.2009.]

TV Turopolje, Splitska TV i Nezavisna Televizija (NeT) u ponudi B.neta u Zagrebu

Za sami početak ćemo spomenuti regionalnu televiziju NeT TV (Nezavisna Televizija) iz Kutine koja je iz B.neta isparila početkom ove godine, odnosno nakon što su prestali sa emitiranjem preko satelita Amos na 4° zapadno i migrirali na Intelsat 10-02 na 1° zapadno – u platformu Digi TV.

NeT u B.netu nije bio dostupan gotovo 2 mjeseca – signal je vraćen tek potkraj prošlog mjeseca. Kanal je dostupan u analognoj i digitalnoj ponudi. Za Xvision uslugu dovoljno je sa digitalnim prijemnikom poskenirati sve frekvencije i NeT će se u listu programa ubaciti automatskim putem. U analognoj ponudi, NeT se smjestio na frekvenciji 119 MHz (S03).Osim NeT-a, u B.net je stigla još jedna lokalna tv postaja iz Zagrebačke županije, a riječ je o kanalu TV Turopolje koji je trenutno dostupan samo u okviru analogne ponude na frekvenciji 154 MHz. Očekuje se njegovo skoro pojavljivanje i u okviru digitalne ponude.

I digitalni prošireni paket je dobio jedno programsko pojačanje – lokalni kanal Splitska Televizija (STV).

Više na mPortalu.

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4 5 6 7

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!