Vijesti

Blic vijesti iz HDTV svijeta [15.3.2009.]

Novi HiFi sustav iz Philips-a [PR]

Philipsov MCM906 HiFi sustav dio linije Heritage – Najfiniji materijali za visoku kvalitetu zvuka i dizajna – Kombinacija analogne i digitalne tehnologije

Zagreb – Philipsov novi HiFi sustav MCM906 dio je Philipsove linije Heritage koju karakterizira upotreba najfinijih materijala kako bi se osigurao vrhunski dizajn i zvuk. Tako Philipsov MCM906 ima aluminijsko kućište otporno na vibracije, kupolni visokotonac izrađen od svile, zvučnike od kvalitetnog drva te pozlaćeni priključak za zvučnike.

Uz atraktivan i elegantan dizajn, novi HiFi sustav ističe se i vrlo snažnim i čistim zvukom. Kako bi se osigurala njegova najveća kvaliteta, u ovaj model uključena su najbolja rješenja analogne i digitalne tehnologije. Philips MCM906 pruža kristalno jasan zvuk zahvaljujući kombinaciji premium HiFi cijevi i učinkovitog digitalnog pojačala klase D. Premium HiFi cijev osigurava ugodan i prirodan zvuk, dok digitalno pojačalo analogni signal pretvara u digitalni te ga pojačava i poboljšava. Uz dva zvučnika snage 75 W RMS te svileni kupolni visokotonac, ovaj sustav pruža intenzivan audiodoživljaj. Postavljanje i poboljšanje basova i visokih tonova postiže se regulatorom visokih i niskih tonova te prilagođavanjem postavki glasnoće. Tako uvijek možete uživati u omiljenoj glazbi uz uravnotežen i poboljšan zvuk.

Za bolji prijenos signala Philipsov audiosustav ima i pozlaćeni priključak za zvučnike koji osigurava bolju povezanost i prenošenje signala te time najbolju kvalitetu zvuka.
Philipsov HiFi sustav jednostavan je za upotrebu, a prebacivanje i izravno preslušavanje omiljene glazbe brzo je zahvaljujući USB priključku. Sustav omogućuje reprodukciju različitih formata kao što su CD, CD-R, CD-RW, MP3 i WMA.

Novi Philipsov HiFi sustav MCM906 može se kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama s tehničkom opremom po cijeni od 2.999 kuna.

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4 5 6 7Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!