Home » Vijesti » SDR-H60EP-S Panasonic digitalni kamkorder za 2.199 kn! [PR]

SDR-H60EP-S Panasonic digitalni kamkorder za 2.199 kn! [PR]

Exportdrvo d.d., ovlašteni uvoznik za Panasonic u Hrvatskoj kreće s akcijom na digitalni kamkorder SDR-H60 po cijeni od svega 2.199 kn, što je popust od punih 1000 kuna u odnosu na staru cijenu. Više detalja o akcijskom proizvodu provjerite u nastavku.

SDR-H60 je digitalna kamera s ugrađenim tvrdim diskom od 60 GB, što će biti i više nego dovoljno prostora za desetke sati snimanja u SD kvaliteti u MPEG-2 sustavu kodiranja. Kamera ne nudi mogućnost snimanja u HD razlučivostima, no zato je tu izbor između klasičnog 4:3 ili 16:9 formata slike u SD kvaliteti, tako da snimke možete prilagoditi televizoru kakvog posjedujete. Osim tvrdog diska, tu je i utor za SD memorijske kartice, a kako kamkorder podržava i visoko-kapacitivne kartice SDHC, dodatni kapacitet se može popesti do 32 GB.

Kamera posjeduje i solidan optički zoom od 50x, dok digitalni iznosi 2500x, premda je potonji bitno degradira kvalitetu prikaza, što je i za očekivati. Mogućnost ručnog i autofokusa, kao i opcije za balansi bijele boje i kompenzaciju pozadinskog osvjetljenja Panasonic je također integrirao u ovaj model, kao i specijalnu tehniku za noćno snimanje u boji. Za snimke bez podrhtavanja, posebno pri većem zoomu zadužen je OISplus: optički stabilizator slike.

Kada je u pitanju zvuk, SDR-H60 ni ovdje ne zaostaje – pri snimanju na tvrdi disk nudi Dolby Digital u stereo tehnici, a pri snimanju na memorijske kartice MPEG Audio Layer 2, što je zadovoljavajuće za manje zahjevne snimke. Ugrađeni LCD zaslon dijagonale 6.9 cm nudi 16:9 format i 123.000 piksela, te se na njemu prikazuje izbornik preko kojeg korisnik može ugađati sliku i imati uvid na vijek baterije, trajanje snimke i ostale informacije.

SDR-H60 nudi mogućnost povezivanja na PC putem USB-a, a priložen je i softver Video Cam Suite 1.0 preko kojeg možete obrađivati snimljeni materijal.

Više detalja, te narudžbu kamkordera uz besplatnu dostavu posjetite stranice Panasonic-a Hrvatska.

About Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

panasonic-TV-GZ2000

Panasonicov GZ2000 OLED TV serija osvojila iF DESIGN AWARD 2020

Panasonic se pohvalio s osvojenih ukupno 14 iF DESIGN AWARD 2020 nagrada za svoje proizvode ...

Panasonic-2019-UHD-BD-players

Panasonic predstavio novi UHD Blu-ray reproduktor s Dolby Vision i HDR10+ podrškom

Na CES-u u Las Vegasu Panasonic je predstavio tri nova UHD Blu-ray reproduktora, modele DP-UB150/154, DP-UB159 i DP-UB450. Novi ...