DVD izdanjaFilmovi

Novi naslovi na DVD mediju [Continental] [25. veljače]

U nastavku provjerite novih pet DVD naslova koji su se pojavili na našem tržištu u izdanju Continental Filma.

NEMOGUÆI DAVE

MEET DAVE

Redatelj: Brian Robbins

Glumci: Eddie Murphy, Elizabeth Banks , Gabrielle Union, Scott Caan

Ono što Dave Ming Changa čini različitim od ostalog svijeta u New Yorku nisu njegova nespretnost, sramežljivost ili disko stil odijevanja. Ono što ga čini drugačijim jest činjenica da je on vanzemaljac! Odnosno, preciznije, on je vanzemaljski svemirski brod u misiji spašavanja svojeg zemaljskog doma. Rastrgan između glasova u glavi – riječ je o sićušnoj posadi vanzemaljaca predvođenoj temperamentnom minijaturnom verzijom njega samog – i svijeta koji ga okružuje, Dave se svim silama trudi djelovati normalno. No kad se jednom zaljubi u Zemljanku, posljedice su urnebesno smiješne.

POŠTAR

IL POSTINO

Redatelj: Michael Radford

Glumci: Philippe Noiret, Massimo Troisi, Maria Grazia Cucinotta, Renato Scarpa

Poštar je romantična komedija koja mami iskrene osmjehe, a 1995. godine osvojio je Oskara za originalnu filmsku glazbu. Mario je zbunjeni poštar ludo zaljubljen u najljepšu ženu u gradu, a previše je sramežljiv da bi joj izrazio svoje osjećaje. Ali kada svjetski poznat pjesnik – Pablo Neruda – iznenada doseli u grad, Mario dobiva inspiraciju. Uz Nerudinu pomoć on pronalazi prave riječi do njezina srca! Ova nezaboravna komedija pravi je dokaz da strast, uz malo vješte prevare, može osvojiti čak i nedostižnu ljubav!

IZMEÐU ŽIVOTA I SMRTI

BRINGING OUT THE DEAD

Redatelj: Martin Scorsese

Glumci: Nicolas Cage , Patricia Arquette, John Goodman, Ving Rhames, Tom Sizemore

Franka Piercea (Cage), iscrpljenog njujorškog bolničara proganjaju slike ljudi koje nije uspio spasiti. Tijekom tri tipično kaotične noći uz troje različitih partnera — Larryja, Marcusa i Wallsa — Frankova očajnička potraga za iskupljenjem dovodi ga još bliže ludilu! Beskompromisna mješavina crnog humora i adrenalinskog intenziteta — zaista ne želite propustiti ovo hvaljeno remek-djelo moderne filmske industrije!

PLAÆENIK

GROSSE POINTE BLANK

Redatelj: George Armitage

Glumci: John Cusack, Minnie Driver, Alan Arkin, Dan Aykroyd, Joan Cusack, Hank Azaria

Pred Vama je komedija krcata urnebesnom zabavom! Za Martina Blanka, profesionalnog ubojicu zaglavljenog u kolotečini posla, proslava desete obljetnice mature čini se kao nešto najgore što mu se trenutno može dogoditi! No pri pomisli da bi jednim udarcem mogao odraditi dvije stvari – obnoviti svoju staru ljubav i odraditi svoj posljednji zadatak, on ipak odlučuje otići.

I sve se čini vrlo dobrim, sve dok se ne pojavi Martinov glavni rival s ciljem da raznese svoju konkurenciju!

KAD MUŠKARAC VOLI ŽENU

WHEN A MAN LOVES A WOMAN

Redatelj: Luis Mandoki

Glumci: Andy Garcia, Meg Ryan, Ellen Burstyn, Tina Majorino, Philip Seymour Hoffman

Dvije najpopularnije holivudske zvijezde, Meg Ryan i Andy Garcia, ostvarili su vrlo hvaljene uloge u ovom inspirativnom filmskom hitu. U ulozi Alice i Michaela, Ryan i Garcia igraju strastveni par čiji je nekoć stabilan brak poljuljala Aliceina ovisnost o alkoholu. U nastojanju da nadvladaju taj izazov, otkrivaju obnovljenu ljubav i povezanost. Kad muškarac voli ženu je priča o vatrenoj strasti koju jednostavno morate pogledati – priča o neprolaznoj snazi ljubavi.

SMRTONOSNA UTRKA

(Death Race)

Redatelj: Paul W.S. Anderson

Uloge: Jason Statham, Joan Allen, Ian McShane, Tyrese Gibson

Bivši prvak moto utrka Jensen Ames (Statham) majstor je preživljavanja u futurističkoj post-industrijskoj pustoši. Nakon što ga zatvore zbog podmetnutog ubojstva vlastite obitelji, Ames se mora suočiti s najnasilnijim zločincima iz cijele zemlje u brutalnoj utrci koju za televizijski prijenos organizira upravitelj zatvora. Uz aute, ubojito oružje i sudare u kojima se mrve kosti, Ames će uništiti sve pred sobom kako bi osvojio nagradu – slobodu.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!