Naslovnica » Recenzije » DVB-T prijemnici » Recenzija [DVB-T]: Quadro DT-802 digitalni prijamnik

Recenzija [DVB-T]: Quadro DT-802 digitalni prijamnik


Performanse – VIDEO

Teško da se riječima može opisati kako uređaj točno radi, kako brzo prebacuje kanale i kako izgleda kretati se po izbornicima koje nudi, stoga u sljedećem boxu pogledajte kako izgleda korištenje u kratkom video prilogu:


Quadro DT-802 DVB-T performance from Darco on Vimeo.

Ukratko, DT-802 je brži i ugodniji za korištenje u odnosu na DT-602 model, programe otvara u trenu, a nema onog pucketanja prilikom prebacivanja programa koje smo mogli čuti kod navedenog modela.


O Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

3 komentara

  1. molim vas kako otključati reciever, kada ga upalim daljinski mi vise ne radi vec samo svijetli lock led
    hvala…

    • Pozdrav!

      Isključite prijamnik iz struje i pričekajte nekoliko minuta. Zatim ga ponovno priključite pa vidite hoae li se situacija promijeniti. Ako samo na daljinskom ne rade kontrole, provjerite baterije i pokušajte s univerzalnim daljinskim kako biste utvrdili je li do daljinskog ili do samog ure?aja.

  2. imama isti problem.kako ga rijsiti dal tko zna??smacat cu reciver u 100 komada.jer kao je riknija daljisnki da znam da je do njega i da za potpalim.i li se on zakljuca..a svitli mi da je kurbin sin

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Označena polja su nužna *

*