DVB-T prijemniciRecenzije

Recenzija [DVB-T]: Quadro DT-802 digitalni prijamnik

Pakiranje

Uređaj je stigao na test u kartonskoj kutiji mase oko 1.5 kilograma, a unutar koje se kompaktno nalazi upakiran sadržaj. Sam uređaj se nalazi zamotan u najlonsku vrećicu i unutar profiliranog kartona koji se vadi iz kutije, dok je daljinski upravljač u sličnom pakiranju samo manjih dimenzija. Prednja maska uređaja je dodatno zaštićena ljepljivom prozirnom trakom. U pakiranju su se našle i upute na engleskom i hrvatskom, kao i dvije AAA baterije za daljinski upravljač. Kao i kod modela DT-602, tako i ovdje nećete u pakiranju naći niti jedan dodatni kabel (SCART, RCA za zvuk,…), već samo onaj naponski koji je učvršćen za kućište.

Sadržaj pakiranja

U pakiranju Vas očekuje sljedeće:

  • 1x DT-802 digitalni zemaljski prijamnik
  • 1x daljinski upravljač bež boje (34 tipke)
  • 2x AAA baterije (Japan Tech)
  • 1x list s objašnjenim svim tipkama na daljinskom upravljaču
  • 1x korisničke upute
  • 1x izjava o jamstvu
  • 1x jamstveni list

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4 5 6 7 8Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

3 komentara

  1. molim vas kako otključati reciever, kada ga upalim daljinski mi vise ne radi vec samo svijetli lock led
    hvala…

    1. Pozdrav!

      Isključite prijamnik iz struje i pričekajte nekoliko minuta. Zatim ga ponovno priključite pa vidite hoae li se situacija promijeniti. Ako samo na daljinskom ne rade kontrole, provjerite baterije i pokušajte s univerzalnim daljinskim kako biste utvrdili je li do daljinskog ili do samog ure?aja.

  2. imama isti problem.kako ga rijsiti dal tko zna??smacat cu reciver u 100 komada.jer kao je riknija daljisnki da znam da je do njega i da za potpalim.i li se on zakljuca..a svitli mi da je kurbin sin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!