DVB-T prijemniciRecenzije

Recenzija [DVB-T]: Quadro DT-602 digitalni prijamnik

Zaključak

Quadro DT-602 jednostavan je digitalni zemaljski prijemnik, dizajniran kako bi bilo jednostavan za korištenje apsolutno svima, barem kada je u pitanju softver koji ga pogoni. Pregledni izbornici, dobra kontrastnost slova i pozadine, te mali broj izbornika trebao bi olakšati korištenje čak i najstarijoj generaciji, a kojoj su pojmovi kao “digitalno”, “mpeg”, i “dvb-t” jednako poznati kao i internet, e-mail ili Facebook. Uz bolje napravljen daljinski upravljač s većim tipkama i boljim oznakama cijeli bi komplet bio odlično zaokružen, ovako ga ova sitnica malo degradira, no opet ne toliko da ga ne možemo preporučiti. S obzirom na cijenu performanse su zadovoljavajuće, uređaj dobro dekodira digitalni signal i nismo iskusili probleme u vidu blokiranja ili rušenja sustava. Prigovaramo sporom prikazu teleteksta.

Sve u svemu, solidan DVB-T prijemnik povoljne cijene.

Ocjena:

3-half-star

Zahvaljujemo se tvrtci Inem-Electronic na ustupljenom uzorku za potrebe testiranje!

Copyright HDtelevizija.com, 2009. Sva prava pridržana.

Tekst i slike nije dopušeno kopirati bez dozvole!

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4 5 6

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

8 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!