DVD i Blu-ray recenzijeFilmovi

Tehnički osvrt [DVD]: Aladin – posebno dvostruko izdanje (1992)

Pakiranje

Specijalno izdanje dolazi u standardnoj DVD kutiji tamno plave boje s omotom na hrvatskom jeziku. Na naslovnici se mogu pronaći sitni otisnuti logotipi THX i Disney DVD certifikata, što garantira superiornu sliku i zvuk, što uistinu i jest slučaj na svim do danas isprobanim izdanjima. U donjem dijelu nalazi se informacija o specijalnom dodatku ovog izdanja: virtualnoj vožnji čarobnim tepihom, što ne samo da je interesantno i zabavno za djecu, već će privući i one starije. Poleđina sadrži sinopsis, nekoliko slika iz samog filma, te vrlo čisto i decentno uređenu tablicu u kojoj su navedene karakteristike slike i zvuka, te informacije oko dodatnih sadržaja. Nešto ispod nalaze se dodatni tehnički podaci, te informacije o jezicima i podnaslovima, tj. titlovima, a žutim je slovima još navedeno da je film sinkroniziran na hrvatski.

Na pakiranju se također nalazi i originalna Disneyeva holografska naljepnica, što garantira originalnost proizvoda i vrhunsku kvalitetu.

Unutar pakiranja se nalaze dva DVD diska, uredno otisnutih naljepnica i ponovno s holografskim Disney vijencima, što još jednom potvrđuje porijeklo proizvoda.

Uz diskove u pakiranju ćete pronaći i vodič u kojem je strukturalno prikazan sadržaj oba diska, te reklamni letak za još neke Disneyeve naslove na DVD-u u izdanju Continental Filma.

Potražite Aladina na DVD-u u Crovortex webshopu!

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4 5Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!