Vijesti

Revija australskog filma [PR]

KRENUTI PRAVIM PUTEM / GETTIN’ SQUARE

Režija: Jonathon Telitzky

Scenarij: Chris Nyst

Uloge: Sam Worthington, David Wenham, Freya Stafford, Gary Sweet, Tim Spall

Sinopsis:

Wattsy Worth je upravo izišao iz zatvora i čvrsto je odlučio poći pravim putem. No, zajedno s prijateljem iz zatvorske ćelije Johnnyjem Spitom i bivšim kriminalcem Dabbom Barringtonom, vrlo brzo otkriva da je biti s ove strane zakona puno teže no što je očekivao. Stare navike i neprijatelji vrebaju ih na svakom koraku. A vreba ih i novoosnovana Komisija za kriminalistička istraživanja. Wattsyju, Spitu i Dabbi bit će potrebno svo njihovo ulično umijeće da se odupru pritiscima Komisije i podzemlja te postanu ispravni građani.

Nagrade: 2003 AFI Award – najbolji glavni glumac; 2003 IF Award – najbolji glumac

2003 IF Award – najbolji scenarij, najbolja montaža, najbolja glazba; 2004 Hawaii International Film Festival – nagrada publike za najbolji film

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!