Audio-video uređaji

Acer-ov 24-inčni P244Wbmii LCD monitor 1080p razlučivosti

Poput mračne strane sile koja neobuzdano privlači mladog Anakina, tako se i granica između monitora i HDTV televizora sve više i više smanjuje. Kako smo prije pisali, widescreen monitori za PC će do 2010. uistinu postati 16:9 omjera stranica, a ne kao do sada 16:10 formata i nestandardne razlučivosti, a očito je da ćemo uskoro ispred računala imati HDTV televizore opremljene HDMI priključcima i s digitalnim prijemnikom.

Acerov novi 24-inčni monitor oznake P244Wbmii (svaka sličnost s Wii konzolom je slučajna) nudi fullHD razlučivost (1,920 x 1,080), no zanimljiv je i na svojoj poleđini, a koja krije čak dva HDMI priključka. Panel karakterizira vrijeme odziva od svega 2 milisekunde, kontrast od 300 cd / m2, dinamički kontrast od 20,000:1, a tu je i analogni VGA ulaz za PC puriste. Dizajnom je također interesantan, uz prilično masivan stalak, te kompletno u crnoj boji. Informacija o cijeni trenutno nema, no sve ukazuje kako će Japan biti prvo (a možda i jedino) tržište. EngadgetHD

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!