Obavijesti/ostalo

3000 postova na forumu HD televizije!

S ponosom vas obavještavamo da je forum HD televizije danas, 12. studenog premašio brojku od 3000 postova, što smatramo vrlo dobrim rezultatom s obzirom da je isti s radom započeo 23. ožujka ove godine. Zahvaljujemo svima koji su nam ga pomogli graditi, te pozivamo sve koji se do sada nisu uključili da to učine jer jedino razmjenom iskustava i informiranjem možemo kreirati specijalizirano web odredište na kojem će se moći pronaći pregršt korisnih informacija i savjeta drugih korisnika. Također podsjećamo na nagradnu igru koja je u tijeku, a u kojoj uz samo 5 postova na forumu možete doći do mnogih vrijednih nagrada, uključujući i Sharp-ov Blu-ray player maloprodajne cijene oko 3500 kn. Svoje sugestije za bolju stranicu i forum nam uvijek možete napisati bilo kroz komentare ispod vijesti na stranici, preko foruma ili slanjem e-maila putem kontakt forme.

Još jednom hvala svima na doprinosu, te nadamo se da ćete i dalje sudjelovati u diskusijama, kao i pozivati nove članove da nam se pridruže!

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!