HTPC i kompjuteriKomponente

Povoljna prilika: Samsung tvrdi disk 750 GB za 629 kn

Diskovnog prostora nikada dovoljno, a uz veliki kapacitet od tvrdog se diska očekuju dobre performanse i dug i pouzdan radni vijek, što garantira jamstvo koje daje proizvođač. Ove subote u poslovnicama tvrtke Links po vrlo atraktivnoj cijeni od 629 kuna možete kupiti Samsung-ov Spinpoint F1 tvrdi disk kapaciteta 750 GB s čak 32 MB cache memorije. Brzina vrtnje je već klasična od 7200 okretaja u minuti, a disk se na matičnu ploču povezuje SATA priključkom. Disk dolazi uz trogodišnje jamstvo. Redovna cijena u Linksu iznosi 759 kn, što je osjetno više nego u drugim dućanima (primjerice Protis ga nudi za 665 kn, a Diskont24 po 680 kn), no ove subote situacija će se promijeniti… Za više detalja posjetite stranice Linksa.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!