Naslovnica » Vijesti » Audio-video uređaji » NAD predstavio svoj prvi Blu-ray reproduktor

NAD predstavio svoj prvi Blu-ray reproduktor


NAD Electronics, poznati proizvođač Hi-Fi i A/V opreme, predstavio je svoj prvi Blu-ray reproduktor oznake NAD T 587. Radi se o reproduktoru visoke klase koji podržava BD-Live funkciju, te daje 1080p24 video na svojim izlazima, te je također u stanju dekodirati sve poznate audio codece, kao i poslati ih u bitstream zapisu. Jedinstvena značajka ovog uređaja leži u mogućnosti reprodukcije kako NTSC, tako i PAL medija, što ga čini idealnim rješenjem za one koji naručuju sadržaje s drugih kontinenata. Od dodatnih značajki tu je USB 2.0 priključak s prednje strane, te podrška za DivX format.

Uređaj ne posjeduje analogne audio izlaze, no audio signal može poslati preko HDMI, te digitalnog optičkog ili koaksijalnog priključka. Uređaj će se na tržištu pojaviti već idući mjesec po okvirnoj cijeni od 1500 am. dolara (oko 8400 kn po današnjem tečaju). [Bluray/NAD]


O Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Označena polja su nužna *

*