Audio-video uređajiVijesti

Western Digital tiho predstavio WD TV HD Media Player

Western Digital, poznati proizvođač tvrdih diskova i gotovih eksternih rješenja za pohranu podataka na tržište je izbacio zanimljiv uređaj – WD TV HD Media Player, a koji služi za reprodukciju multimedije s vaše USB memorije na vašem HDTV-u. Uređaj bi trebao omogućiti reprodukciju u fullHD 1080p razlučivosti, a nudi i korisničko sučelje na zaslonu na koji je spojen preko kojeg birate datoteke koje želite reproducirati. Nažalost, nismo uspjeli pronaći informacije o podržanim formatima, no nekako nam se čini da je Matroska nepodržana. U svakom slučaju vrlo interesantan uređaj, posjeduje 2 USB-a za paralelno korištenje dvije memorije, te HDMI i komponentne izlaze. Cijena na BestBuy-u je 99 dolara, što i nije tako strašno za ovako praktičan uređaj… U nastavku pogledajte službene specifikacije na engleskom jeziku.

  • Compatible with My Passport portable hard drives and other USB storage devices
  • Full HD 1080p video playback and navigation
  • Dock-and-play convenience
  • Provides access to 2 USB drives simultaneously
  • HDMI and composite video interfaces for easy connection to a TV
  • Ultracompact design for easy portability
  • Includes My Passport hard drive stand, compact remote with batteries, composite A/V cable, AC adapter, media converter software and owner’s manual

[EngadgetHD]

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

  1. Pozdrav HD-ovcima :)
    Ako netko ima više iskustva, molim pomoa. Namjeravam kupiti gore navedeni WD TV HD Media Player i eksterni hard disk. Na eksterni hard bi stavio divix, dvd filmove (u buduanosti i hd…). Pitanje je: u koji format i da li u više particija moram formatirati eksterni hard disk, a da sadržaj sa PC-a mogu bezbolno snimati na njega i da to bude moguae gledati preko gore spomenutog playera?
    Možete me i uputiti na forum, ako je negdje o tome vea pisano.
    Hvala, unaprijed!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!