Reportaže

Reportaža [Zagreb]: Audio Video Show 2008, dio 2

Samsung

Unatoč našim višekratnim nastojanjima da napravimo intervju s promotorom Samsunga, nažalost nismo uspjeli doći do gospodina i na štandu su nam društvo pravile dvije, odnosno tri atraktivne hostese, a s kojima baš i nismo nešto previše pričali o tehnikalijama i novostima Samsunga na ovome sajmu :). Ukratko, Samsung je na svome štandu imao izložen veliki broj LCD zaslona serije 6, te model serije 8, a koji karakterizira fullHD razlučivost, 100 Hz procesiranje, super slim dizajn, te USB priključak na bočnoj strani.

Također su bili izloženi Blu-ray playeri oznake BD-P1500, a koji nudi Dolby TrueHD dekoder i bit stream izlaz za sve audio formate visoke definicije. Uz atraktivno cijenovnu kategoriju i mogućnosti koje nudi, ovaj reproduktor bi mogao biti dobra ulaznica u svijet fullHD sadržaja.

Također su bili predstavljeni modeli kamera i kamkordera, oznaka CP-HMX20C i VP-DX100 (kamere), te digitalni fotoaparati GX-20, NV100HD i i8.

Sve u svemu oku vrlo ugodan štand, kako po pitanju izlaganog asortimana i sadržaja koji se na zaslonima vrtio, tako i po pitanju hostesa, no nažalost s manje informacija nego što smo očekivali…

U nastavku pročitajte koje novosti su tržištu predstavili Sharp i Philips, te kroz galerija slika moći ćete pogledati izložene audio sustave raznih proizvođača i trgovina…

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

3 komentara

  1. Da, bilo je pusto, posebno sad kad vidim slike s fotosajma… Što reai nego: Hrvati još nisu upoznati dovoljno s HDTV-om (no to aemo promijeniti buaahahahaha :D

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!