Reportaže

Reportaža [Zagreb]: James Bond party u Saloonu

Kako smo jučer i najavili, danas se s početkom u 20 sati u klubu Saloon u Zagrebu održao James Bond Party na kojem su promovirani film, knjiga i videoigra Zrno Utjehe (Quantum of Solace), novog filma Jamesa Bonda. Svečanost je uveličao Diggory Laycock, nećak samog Iana Flemminga, no da ne bi sve ostalo na muškim osobama, atmosferu su učinile prilično usijanom djevojke iz užeg izbora za hrvatsku Bond djevojku – onu čija će fotografija krasiti hrvatsko izdanje knjige po istoimenom filmu. U nastavku pročitajte kratke dojmove, te pogledajte slike ljepotica koje smo uspjeli uhvatiti okom naše kamere…

Prije nego što krene galerija slika posvetili bismo jedan paragraf za organizaciju eventa. Prvo, problem smo imali na ulazu. Nismo imali kartu, a niti bili na listi uzvanika, premda smo dobili pozivnicu i objavu za medije u kojoj se pozivaju praktički svi, što je na kraju ispalo netočno. Srećom, veza iznutra osigurala nam je ulaz. U klubu smo bili par minuta prije 20 sati i uzvanici su se počeli okupljati, premda već tada nam je bilo jasno kako ovo neće biti promocija u klasičnom stilu, već više opuštanje i razgovori uz piće u stilu Bonda, Jamesa Bonda. Atraktivne djevojke nismo mogli ne primjetiti, te smo prateći ostale fotografe pokušali i mi uhvatiti što je više moguće bilo njihove ljepote.

Uistinu, djevojke su bile iznimno lijepe i da se nas pita, mogla bi svaka od njih glumiti uz Craiga u idućem nastavku Bonda, a ne da se pobjeda na natječaju manifestira samo slikom na naslovnici knjige… No, kako bilo da bilo, do 21 sat nismo uspjeli saznati koja je od tri finalistice osvojila titulu hrvatske Bond djevojke, a do tog vremena nije se dogodila nikakva najava filma, kao ni najavljene video igre. Samo čavrljanja, slikanja i hostese koje su dijelile piće – votka i sprite s kriškom limuna. Od naših celebrityja, vidjeli smo Kristinu Krepelu, a pretpostavljamo da ih je bilo još, no da su stigli nešto kasnije.

Ukratko, organizacija nam se nije svidjela, premda je ambijent bio i više nego ugodan, na zaslonima su se vrtili foršpani za film, a na jednom i foršpan za video igru, koja izgleda uistinu fenomenalno, no o igri ništa više ne možemo reći dok ju ne isprobamo. U nastavku pogledajte galeriju slika s promocije…

Promociji prisustvovali: Darko Hlušička i Shang Tsung

Slikao i napisao: Darko Hlušička

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!