FilmoviSinopsisi filmova

Press Release: 007: Zrno Utjehe (Quantum of Solace)

O TVRTCI EON PRODUCTIONS

EON Productions/Danjaq, LLC, je u vlasništvu obitelji Broccoli, a od 1962. godine su producirali dvadeset i dva filma o Jamesu Bondu, uključujući i ZRNO UTJEHE. Filmovi o Jamesu Bondu, u produkciji Michaela G. Wilsona i Barbare Broccoli, najdulji su filmski serijal u povijesti filma i uključuju nedavne hitove GOLDENEYE, TOMORROW NEVER DIES, THE WORLD IS NOT ENOUGH, DIE ANOTHER DAY i CASINO ROYALE. EON Productions i Danjaq LLC su povezana poduzeća i upravljaju svom svjetskom distribucijom James Bond serijala.

O COLUMBIA PICTURES

Columbia Pictures, koja se nalazi u sastavu Columbia TriStar Motion Picture Grupe, je tvrtka u vlasništvu Sony Pictures Entertainment. Sony Pictures Entertainment (SPE) je podružnica Sony Corporation of America (SCA), koja je pak podružnica Sony Corporation iz Tokija. Svjetske aktivnosti SPE uključuju produkciju i distribuciju filmova; televizijsku produkciju i distribuciju; proizvodnja i distribucija digitalnog sadržaja; ulaganje u televizijske kanale širom svijeta; akvizicija i distribucija sadržaja za kućnu zabavu; vođenje studijskih postrojenja; razvoj novih zabavnih proizvoda, usluga i tehnologija; te distribucija snimljenih sadržaja u 67 zemalja širom svijeta. Sony Pictures Entertainment je moguće pronaći na Internet adresi http://www.sonypictures.com.

O METRO-GOLDWYN-MAYER INC.

Metro-Goldwyn-Mayer Inc. Je nezavisna, privatna tvrtka koja se bavi filmskom, televizijskom, video i kino produkcijom i distribucijom. Tvrtka posjeduje najveću kolekciju suvremenih filmova na svijetu, koja sadrži oko 4000 naslova, i preko 10400 epizoda televizijskog programa. Filmovi u kolekciji su osvojili 208 nagrada Oscar, a među njima se nalaze i brojni uspješni filmski serijali, među kojima su i James Bond, Pink Panther i Rocky. MGM je u vlasništvu investicijskog konzorcija koji sačinjavaju Sony Corporation of America, Providence Equity Patners, Texas Pacific Group, Comcast Corporation i DLJ Merchan Banking Partners. Za više informacija posjetite www.mgm.com.

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

  1. Nije 22 vea 23. Naime 1983 je snimljen never say never again s sean conneryem . Film poznat po nizu tužbi oko autorskih prava ….

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!