Vijesti

HD DVD sadržaji i uređaji još se uvijek dobro prodaju

Što s opremom koja je izgubila tržišnu utrku, no koje ima u ogromnoj količini na tržištu? Naravno, sniziti joj cijenu na niske grane i gledati kako se lageri prazne. Čini se da je upravo takva situacija s HD DVD uređajima i sadržajima kojih se trgovci žele riješiti, a zainteresiranih za ovaj (premda bez budućnosti) format još uvijek itekako ima. Jasno, kada se spomenu cijene od 60-ak dolara za reproduktore i 10-ak dolara za sadržaje, ta tko se ne bi zainteresirao. Jedno zanimljivo iskustvo kolege iz Silicijske Doline govori o još boljim ponudama: kako vam zvuči Toshiba HD DVD reproduktor i 100 HD DVD filmova za 200 am. dolara? Ponuda koja se ne odbija? Svakako, samo nažalost ne kod nas gdje su cijene praktički ostale zamrznute od doba kada su ovakvi uređaji stigli kod nas… [EngadgetHD]

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!