Vijesti

Zabava s Panasonic-ovom 150-inčnom plazmom

U siječnju smo pisali o događajima na CES sajmu potrošačke elektronike u Las Vegasu, pa je jedna od najava bila i Panasonic-ova četverostruka fullHD plazma dijagonale 150-inča. Tek nekoliko slika tada dostupnih pružalo je tek mali uvid u njenu pravu veličinu, no sada je situacija nešto drugačija jer je zaslon zapao u ruke ekipe s Gizmoda koja se na njemu pošteno naigrala i nagledala filmova, te svoja iskustva objavila na stranici. Ukratko, dojmovi su impresivni, stajati par metara od ovo zaslona znači imati cijelo vidno polje popunjeno videom, a u igrama to znači i nevjerojatno lako moguć osjećaj mućnine… Zaslon automatski upscalira 1080p sadržaj na nativnu rezoluciju od 3840×2160 piksela, a gledati išta ispod fullHD kvalitetne znači gledati uistinu veliku i lošu sliku. Da ne duljimo, posjetite stranice Gizmoda i uvjerite se u nevjerojatnu veličinu ovog zaslona. Link

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!