Vijesti

Onkyo najavljuje svoj prvi Blu-ray reproduktor

Nakon velikih proizvođača potrošačke elektronike i oni malo manji, orijentirani više ka zahtjevnijim korisnicima koji zahtjevaju visoku kvalitetu, na tržištu su se počeli pojavljivati Blu-ray reproduktori kompanija kao što su Denon, Marantz i sada Onkyo. Informacije su se pojavite u njihovoj novoj brošuri proizvoda za 2008.-2009, a uređaj će nositi oznaku DV-BD606. Malo je informacija trenutno dano, no poznato je da će nuditi bitstream izlaz za Dolby TrueHD i DTS-HD Master Audio, podršku za DivX, Deep Color, 1080p24, te upscaling DVD-a na 1080p. Uređaj neće podržavati MP3, WMA i AAC audio codece, a informacija o cijeni i dostupnosti trenutno nema.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!