Naslovnica » Vijesti » Reportaže » Reportaža: Logitech Press Event (Medulin 2008)

Reportaža: Logitech Press Event (Medulin 2008)

  1. Nove tipkovnice i miševi
  2. Zvučnici
  3. Logitech nadzorni sustavi


Logitech Video Security – nadzorni sustavi

Za kraj nešto sasvim novo od Logitech-a – bežični sustavi za videonadzor, a o kojima smo imali priliku čuti uistinu mnogo od g. Michel Landmana, biznis menadžera za DVS sustave za Europu. Trenutno su u ponudi dva modela, za interijere i za eksterijere, a isti se razlikuju po dizajnu i dodatnim značajkama eksternog modela (npr. otpornost na kišu i ostale vremenske nepogode). Unatoč možda malo kompliciranom konceptu, Logitech je pokazao kako je jednostavnost uporabe zadržana i kod ovih proizvoda, tako da je sustav lako proširiv, korisničko sučelje jednostavno i podesivo, a veseli i mogućnost uživog streamanja videa preko interneta ili slanja obavijesti na mobilni telefon. Softver također nudi mogućnost definiranja koja područja snimanja da aktiviraju snimanje video sadržaja, kao i reguliranje osjetljivosti. Cijena osnovnog modela iznosi 2.599 kn, a on uključuje specijaliziran softver i samu kameru. Dodatne kamere se mogu odvojeno kupiti za nešto manje novaca (oko 2.249 kn).

Bye bye Medulin ;)

Ukratko, prekrasnih dva dana druženja, ležerne i informativne prezentacije u ugodnom ambijentu, kao i niz popratnih aktivnosti pružile su nam iznimno lijep provod i odmor od svakodnevnih obveza, te se nadamo da će Logitech nastaviti uspješno poslovanje i iduće godine nas opet pozvati… Zahvaljujemo se na izvrsnoj organizaciji, dobrom smještaju, pravom istarskom pršutu i prilici za prvi let u životu!

* kraj *

  1. Nove tipkovnice i miševi
  2. Zvučnici
  3. Logitech nadzorni sustavi


O Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Označena polja su nužna *

*