LCDRecenzijeTelevizori i monitori

HDTVtest [LCD]: Samsung LE32A656 fullHD [82 cm]

Dizajn

Samsung je u svoju Seriju 6 ubacio malo crvenkastih nijansi na kućište televizora, a takvu je praksu zadržao i kod ovom modela. Decentna crvena boja u gradijentu s gornje i donje strane zaslona odlično izgleda, no hoće li se ona ukomponirati s ostatkom vašeg interijera, ipak će svatko za sebe morati odrediti.

Samsung LE32A656 svojim dizajnom daje dojam da se radi o skupljem televizoru nego što on u stvari jest, posebno kada se usporedi s mat HD televizorima kakve pretežno viđamo po trgovinama.

Stalak televizora ne dolazi montiran, već ga je potrebno ručno montirati. Izrađen je iz plastike, te dostupan u sjajno crnom finišu. Jednom kada je na njemu, zaslon se može zakretati lijevo i desno, prema želji korisnika.

Priključci

Samsung ne prestaje oduševljavati niti kada se okrene na poleđinu i obrati pažnja na priključke. Čak četiri HDMI ulaza (od kojih su tri sa stražnje strane, a jedan na boku) dovoljni su ne samo za današnjicu, već i za buduća povezivanja razno-razne opreme, a tu su i dva SCART priključka za stariju opremu. Jedan od SCART-ova je i RGB sukladan, dok je drugi sposoban primiti samo kompozitni video signal. Komponentni priključci su također pronašli mjesto ovdje, a tu su još VGA PC ulaz, antenski ulaz, 3.5 mm ulaz za zvuk iz računala, te analogni i digitalni audio izlazi.

Stražnja strana: 3 x HDMI, VGA, komponentni, 2 x Scart, antenal, analogni & digital audio izlazi

Na boku se nalazi četvrti HDMI priključak, kao i brandirani Samsung-ov USB ulaz (nazvan “Wiselink”), a koji omogućuje pregled slika i mp3 glazbe preko USB memorije.

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4 5 6Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

  1. Evo male obavijesti za fanove Samsunga i prelijepog dizajna. Prije malo više od mjesec dana (tamo negdje kada su počele reklame za seriju 6) na granicu lijepe naše stigli su kamioni sa telkama serije 6. Naravno prije nego se smiju pregeldavati Tv-i moraju proai atestiranje. Ali oni to NISU PROŠLI!!! Zašto?
    JER SE NITI JEDAN OD NEKIH 100-NJAK NIJE MOGAO UPALITI. Glavni uvoznik Samsunga za Hrvatsku da nekako spasi stvar uspio je nekoliko njih popraviti i staviti u prodaju (ne znam jesu li dobili ateste) u par duaana.

    Eto tko voli neka kupuje kvalitetne Samsung proizvode koji u više navrate ne uspiju iz prve dobiti ateste!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!