FilmoviRecenzije filmova

Recenzija [film]: Journey to the Center of the Earth (Putovanje u središte Zemlje)

Osvrt na film

Predstavljen film je tipičan primjer komedija s Brendanom Fraserom u glavnoj ulozi. Kombinacijom akcije, komedije, fantazije i drugih žanrova, ovaj film je prava obiteljska poslastica. Uvijek simpatično smotan, Brendan Fraser još je jednom uspješno odglumio svog lika, oko čega se, pretpostavljam, nije previše namučio. Sama je priča vrlo originalna filmska verzija romana “Putovanje u središte Zemlje” od Julesa Vernea. Kroz imaginarne i mistične prizore predivnog “središta Zemlje”, film će zadiviti one gledatelje koji vjeruju da je u životu sve moguće (tu i ja spadam). Sam taj nerealan svijet je odlično prikazan i stvarno sam uživao u tim spektrima boja maštovitih predjela koje on obuhvaća.

Jedini nedostatak je taj što su producenti previše brzali s radnjom pa se kratko moglo uživati u tom ambijentu. Kako ja nisam neki ekspert kada se radi o pratećoj glazbi u filmu, mogu samo reći da je bila vrlo “prihvatljiva” za takvu vrstu filma. Film bih najviše mogao usporediti s bilo kojom Mumijom kada se radi o tipu akcijske komedije.

Ocjena: 8/10

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4 5 6Sljedeća stranica

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!