Naslovnica » Recenzije » Televizori i monitori » LCD » HDTVtest [LCD]: Sony KDL40W4000 [100 cm]

HDTVtest [LCD]: Sony KDL40W4000 [100 cm]


Slika u slici, slika do slike

Sony KDL40W4000 nudi PaP i PiP funkcionalnosti, a uz pomoć kojih možete gledati dva različita izvora istovremeno. PaP mod je dostupan za sve izvore osim za VGA. Pritiskom na lijevu, odnosno na desnu tipku na daljinskom upravljaču lako je moguće prebacivati audio s jednog, odnosno drugog izvora na zvučnike.

EPG

Elektronski vodič za programe je već standardna funkcija na Sony Bravia zaslonima, no kod KDL40W4000 modela prigovaramo na nedostatnu oštrinu slova s obzirom na fullHD razlučivost koju zaslon nudi. EPG je brz i ugodan za korištenje, a pohvaljujemo što su banneri digitalnih providera sada manji i prozirni, te manje smetaju prilikom gledanja.

Daljinski upravljač

Ako na tren zanemarimo pozadinsko osvjetljenje, infracrveni daljinski Sony KDL40W4000 televizora je sličniji onome koji je išao uz televizore V3000 serije, nego onome iz prošle, W3000 serije. Ergonomija i raspored tipaka je vrlo sličan, a zajedničke su im osobine još i mala masa i jednostavnost korištenja. Tipke se lagano pritišću i brzo vraćaju, što omogućava brzo i precizno korištenje.


O Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Jedan komentar

  1. Ideš ?ur?a,sve pet dajte mi cijenu za W 3000 i W 4000.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Označena polja su nužna *

*