DVD, Blu-ray i Ultra HD Blu-ray reproduktoriRecenzije

Hands on: Sharp Aquos BD-HP20S Blu-ray player, dio 1

Detaljna inspekcija

Na idućim slikama pogledajte kako izgleda pakiranje, te kako je proizvod zapakiran:

Kutija teška cca 7 kg nudi urednu i dobro ojačanu unutrašnjost kako se uređaju ne bi dogodilo ništa neželjeno ukoliko se u toku transporta negdje udari ili padne. Ipak, savjetuje se oprez jer se radi o ne baš jeftinoj opremi.

U pakiranju se dakle nalazi sam Blu-ray reproduktor, tiskane upute A4 formata na više jezika, daljinski upravljač (naš je stigao s dvije Panasonic-ove AAA baterije), AV kabel, te naponski kabel za kraj.

Tiskane upute su dobro napisane, uz mnogo velikih i jasnih slika, a stilom me jako podsjećaju na ove koje idu uz Panasonic opremu. Ukratko, jasno i korisno, baš kako treba.

Uređaj je prilično masivan, premda dosta moderno dizajniran – prevladava crna boja uz iznimku srebrne reflektivne prevlake s prednje strane, a na kojoj se nalaze logotipi Dolby-ja ,DTS-a, DVD-a, Blu-ray-a, te sama oznaka modela.

Stražnja strana nudi veći broj priključaka od kojih je većina standardna za ovaj tip proizvoda, a tu je i servisni priključak za nadogradnje firmware-a, te ostale napredne akcije.

Na sljedećoj slici pogledajte usporedbu dimenzija Sharp-ovog uređaja i Quadro-vog DVD playera 933 – počekak i kraj jedne tehnologije…

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

6 komentara

  1. Lipo je vidit da ima pozlačene konektore na pole?ini ure?aja,ali ja bih još pričekao sa kupnjom barem godinu dana,dok ponuda i sami ure?aji budu veči.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!