Programi i igreVijesti

Novi naslovi na Blu-ray-u

Nacionalno Blago 2546 – uz današnje nove naslove to je ukupna suma svih naslova koji su dostupni na Blu-ray mediju. Doduše, ova brojka ne broji 32 naslova koji su bili dostupni, no Paramount studio ih je povukao s tržišta nakon što je prešao na stranu HD DVD-a. U svakom slučaju, respektabilna brojka koja će vjerujem iz tjedna u tjedan rasti sve brže i brže, a na nama će biti samo da uživamo u prekrasnoj slici i izuzetnom zvuku koji nude filmovi u HD-u. Ovaj tjedan ih imamo 14 novih, a o kojima se radi, pročitajte u nastavku.

Paramount studio je ponovno odgodio izlazak novih naslova na Blu-ray-u, među kojima se nalaze hitovi poput Bee Movie, There Will Be Blood i Cloverfield-a, a isto vrijedi i za u uvodu spomenuta 32 filma koji će biti ponovno izdani 3. lipnja. OK, vratimo se na nove naslove – ovaj tjedan je u znaku Nacionalnog Blaga – prvi i drugi nastavak su dostupni zasebno, te u dvostrukom pakiranju s prvim i drugim dijelom u izdanju Walta Disneya.Od ostalih naslova tu je Face/Off s John Travoltom i Nicolas Cageom, V for Vendetta s Natalie Portman i Next, a od dokumentarnih naslova tu je kolekcija Nature filmova: Desert Lions, In the Valley of the Wolves, Shark Mountain i Under Arctic Ice.

Slijedi popis svih 14 novih naslova:

Izvor: EngadgetHD

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!